Motocrossin MX-liigan palkintogaala Tampereen supercrossin yhteydessä

MX-liigan perinteinen päätösjuhla järjestetään tällä kertaa samoissa tiloissa kansainvälisen supercrosskilpailun kanssa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Supercrossia ajetaan perjantaina ja lauantaina 21.-22. marraskuuta ja MX-liigan palkintojenjakogaala järjestetään lauantaina ennen kilpailun avajaisia.

MX-liigan palkintojenjakogaalassa muistellaan mennyttä kilpailukautta ja katsotaan tulevaan. Gaalan kohokohta on luonnollisesti MX-liigan kuljettajien palkitseminen.

Palkinnon saavat jokaisen luokan loppupisteiden kymmenen parasta kuljettajaa. Kaikkein nuorimpien kuljettajien MX65-luokassa palkitaan kaikki gaalassa mukana olevat kuljettajat.

Gaalassa palkittavat luokat ovat junioreiden MX65, MXC/C ja MXC/B sekä vanhempien ajajien MXJ, MX125 ja MXB. Myös naisten MXD-luokan parhaat palkitaan, vaikka naiset ovat ajaneet osakilpailunsa eri paikkakunnilla kuin muut MX-liigaluokat.

Gaalassa jaetaan myös ensimmäistä kertaa MX-liigan muutaman vuoden kestäneessä historiassa luokkakohtaiset kiertopalkinnot. Luokkamestarit saavat kiertopalkinnot haltuunsa vuodeksi, minkä jälkeen ne siirtyvät kauden 2015 mestareille.

Lisäksi MX-liigan pääyhteistyökumppanit Arai, Kawasaki, KTM, Mitas, Motonet, OFFROADPro, Scott, Sinisalo, Storm Motor, TSMU Extreme Areena, Yamaha sekä 24MX palkitsevat kuljettajia tuotepalkinnoilla.

Gaalan tarkempi aikataulu, ohjelma ja ilmoittautumisjärjestelyt ilmoitetaan myöhemmin. Alustavasti gaala järjestetään siis jo lauantaina iltapäivällä, jolloin gaalasta on helppo siirtyä suoraan seuraamaan kansainvälistä supercrosskilpailua.

Gaala on avoin sekä ilmainen kaikille motocrosshenkisille. MX-liigaa tänä vuonna ajaneille ja gaalaan osallistuville kuljettajille tullaan tarjoamaan erikoishintaisia pääsylippuja Tampereen supercrossiin ja sen yhteydessä järjestettävään näyttelyyn.

MX-liigan kahdeksas, eli viimeinen osakilpailu järjestetään Turun Seudun Moottoriurheilijoiden toimesta Raumalla 6.-7. syyskuuta.

Sarjatilanteet:
www.kisainfo.net/MX-sarjat.asp
 

Uusin numero