Motocross kansallinen Nappulaliiga 30.8. Sipoo

Junnut todistivat jälleen kerran sitkeytensä ja intonsa, poisjääntejä kisassa ei juuri nähty, vaikka olosuhteet olivatkin varsin haastavat. Päivän suvereeneimmat voitot nähtiin odotetusti MX65-luokassa Kim Savasteen toimesta.

Kaikkein nuorimpia junioreita, 7-10- vuotiaita MX65-luokan osallistujia oli mukana jälleen niin paljon, että kisat jaettiin kahteen eri ryhmään. Ykkösryhmässä ajanut Savaste vei molempien erien voitot näytöstyyliin. Toisessa ryhmässä Robin Ulvinen sinnitteli molempien erien voittoon, vaikka toisessa erässä Tatu Pekkarinen pystyikin kertaalleen ohitukseen. Kauden avauksessa edukseen esiintynyt Peetu Aalto ei pystynyt osallistumaan Sipoon kisaan, kun kuumesairaus pilasi kuhmolaisen viikonlopun.

MXC/C:ssä 10-11- vuotiaat mahtuivat yhteen kisaryhmään. Ensimmäisessä erässä Joel Kolehmainen pääsi hiukan karkaamaan jo alussa, mutta joutui lopussa tiukoille Miro Sihvosen kanssa. Kolmanneksi nousi keskinkertaisen startin jälkeen Antti Ahtila. Toisessa erässä kärkikolmikko otti paikkansa keulilla heti alussa ja erä olikin tiukkaa kilvanajoa. Sihvonen johti pitkään, mutta Kolehmainen täräytti vielä lopussa ohi ja päivän toiseen erävoittoon. Ahtila oli toistamiseen kolmas.

Päivän vanhimmat kisaajat olivat 12-16- vuotiaat MXC/B:n pilotit. Tässäkin luokassa kisa jaettiin kahteen erilliseen ryhmään. Ensimmäisessä kotiradallaan ajanut Henri Lindh oli täysin pitelemätön kahdella suvereenilla voitolla. Myös toisen ryhmän päivän voitto jäi Sipooseen Joonas Koskisen ajettua erissä voittoon ja kakkoseksi.

Nappulaliigan kolmas, päätösosakilpailu ajetaan 13.9. Tampereella.

Uusin numero