MotoCenter Racing ja KTM kovin tavoittein kauteen 2012


Aikaisempien vuosien perusteella kasassa on varsin iskukykyinen joukko ja hyviä tuloksia on varmasti luvassa. Endurossa kuljettajina  toimivat kokeneet Mika Kaseva ja Tero koskinen molemmat A125-luokassa. MX J-luokassa menestystä lähtevät hakemaan Matias Koukku, Santeri Pikkumäki ja Roni Salin sekä MX C/A-luokassa Niklas Koukku, Teemu Lahtinen ja Max  Sarkama.

MotoCenter Racing tullaan näkemään tulevalla kaudella entistä näyttävämmin niin enduro kuin motocrossvarikoilla. MotoCenter Racing toiminnasta vastaa Ari Salin.

Kaseva on 30-vuotias, Rimpkk:ta edustava riihimäkeläinen kokenut enduro kuljettaja. Hänen pyöränään on tuttuun tapaan KTM SX125 ja tavoitteena tulevalle kaudelle on mitalli A125-luokassa. Kaseva tullaan näkemään myös Cross Countryn SM-sarjassa, jossa tavoitteena on sijoitus viiden joukkoon.

Koskinen on 37-vuotias yrittäjä Riihimäeltä seuranaan Rimpkk. Hänellä on menneiltä vuosilta erinomaisia tuloksia enduron SM-sarjasta ja tulevalta kaudelta voidaankin odottaa kärkisijoja. Koskisen pyöränä on KTM SX125.

Matias Koukku on 16-vuotias, Rimpkk:ta edustava loppilainen lukiota käyvä nuori ja lupaava kuljettaja, joka väläytteli osaamistaan viime kesän MX J-luokan kilpailuissa. Valitettavasti loukkaantuminen kesän alussa pilasi hänen kautensa. Koukku lähtee nyt uuteen kauteen intoa täynnä tavoittelemaan mitalisijaa Suomen cupissa KTM SX-F 250 -pyörällä.

Pikkumäki on 15-vuotias, Hymk:ta edustava 9-luokkalainen Lopelta. Hän ajoi viimekauden C/A-luokassa hienosti Suomen cupissa kolmanneksi, joten kovia tuloksia varmasti on odotettavissa myös MX J-luokassa jossa pyöränä on KTM SX125. Pikkumäen tavoitteena on sijoittua on kolmen joukkoon MX J- luokan Suomen cupissa.

Salin on 15-vuotias, Rimpkk:ta edustava riihimäkeläinen kuljettaja. Hän  ajoi vielä viimekaudella C/A-luokassa ollen Suomen cupin loppupisteissä  kuudes. Loppukaudesta Salin nähtiin myös MX J- ja MX 125-luokan kilpailuissa, joissa esitykset olivat varsin lupaavia. Kauden 2012 pyöränä on KTM SX125 ja tavoitteena on mitali MX J-luokan Suomen cupissa.

Niklas Koukku on 14-vuotias, Lopelta kotoisin oleva Rimpkk:n kuljettaja. Hän nousi viimekauden lopulla C/A-luokkaan, jossa tulevalla kaudella pyöränä on KTM SX85 ja tavoitteena sijoittuminen 15 joukkoon Suomen cupissa.

Lahtinen on uusi MotoCenter Racingin 14-vuotias kuljettaja Lepsämästä. Hän ajoi viime kaudella varsin lupaavasti C/A-luokassa, mutta loukkaantumiset pilasivat kauden. Tulevalle kaudelle tavoite on  varsin selkeä ja Lahtinen lähtee hakemaan Suomen cupin voittoa KTM SX85-pyörällä.

Sarkama on 14-vuotias, Hymk:ta edustava ja Hollolassa asuva kuljettaja. Hänen edellinen kautensa meni pilalle loukkaantumisen vuoksi. Esitykset  olivat kuitenkin sen verran lupaavia, että tulevalta kaudelta voidaan odottaa hyviä sijoituksia aivan kärjen tuntumassa. Myös Maxin pikkuveli Tomi ajaa C/B-luokassa MotoCenter Racing -tiimissä. Veljesten pyöränä on KTM SX85.
 

Uusin numero