Moto3-luokassa dramaattinen loppuratkaisu Le Mansissa

Alkuun Enea Bastianini ja Jakub Kornfeil kolaroivat kärkiryhmässä. Kornfeil pystyi jatkamaan päästen kuudenneksi.

Voitosta taistelivat Fabio di Giannantonio, Jorge Martin ja Marco Bezzecchi. Ensin Bezzecchi ajovirheen takia menetti pyöränsä hallinnan ja Martin ei pystynyt häntä väistämään. Molempien kisa päättyi siihen. Ruutulipulle ajoi ensimmäisenä di Giannantonio.

Italialaisen voittoilo jäi lyhyeen, sillä kilpailujohto antoi di Giannantoniolle kolmen sekunnin aikasakon Bugatti-radan kaarre yhdeksännen oikaisusta. Näin hän tippui neljänneksi.

Voittajaksi julistettiin Espanjan Albert Arenas, ja hänen rinnalleen palkintopallille nousivat Andrea Migno ja Marcos Ramirez. Arenasille voitto on hänen uransa ensimmäinen.

Ajon Binder ajoi olkapään ja nilkan kivuista huolimatta hyvän kilpailun kaasuttaen ruutulipulle sijalle 11. Se on hänen kauden paras sijoituksensa.

MM-pisteissä johtonsa säilytti Bezzechi, jolla 63 pistettä. Di Giannantonio on hänestä neljä pistettä jäljessä. Aron Canetin saldo on 56 pistettä. Huolimatta siitä, että Martinin kaksi edellistä kisaa ovat pisteettömiä, hän on MM-taulukossa neljäntenä kahdeksan pistettä kärkeä takana. Darryn Binder on sijalla 21.
 

Uusin numero