Moto2 Brno: Rossin velipuoli Luca Marini piti Ajo Motorsportin Miguel Oliveiraa tiukalla, Tuuli sijalla 21

Niki Tuuli oli sunnuntai-aamun lämmittelyajossa enää reilut 1,1 sekuntia nopeinta Joan Miriä jäljessä.

Paalupaikalta kisaan startannut Valentino Rossin velipuoli Luca Marini piti hyvin asemansa kaartaen toiselle kierrokselle toisena Alex Marquezin jälkeen. Niki Tuuli nousi kuusi sijaa ensimmäisellä kierroksella ajaen sijalla 22.

Kilpailun kolme viimeistä kierrosta olivat tiukkaa kamppailua Miguel Oliveiran ja Luca Marinin kesken.

Viimeisellä kierroksella kärki vaihtui useampaan kertaan, mutta kokenut Oliveira ohitti ruutulipun 70 tuhannesosasekuntia Marinia edellä. Kolmanneksi ajanut Francesco Baignaia jäi kärjestä puolisen sekuntia.

Ajo Motorsportin Brad Binder oli maalissa kuudentena jääden tiimikaverilleen vajaat 3,7 sekuntia.

Kilpailun viimeiset kahdeksan kierrosta Tuuli piti paikkansa ohittaen ruutulipun sijalla 21. Niki jäi voittajalle reilut 28 sekuntia.

Voitollaan Oliveira nousi Moto2-luokan pistejohtoon. Bagnaia on hänestä kaksi pistettä jäljessä.