Moto2-avaustestit team Stylobiken kanssa – Niki Tuuli tyytyväinen uuteen tiimiin ja pyörään


Tänä viikonloppuna saatiin ensimmäiset maistiaiset uuden tiimin Moto2-pyörästä Estorilin radalla Portugalissa. Estorilissa siis nimenomaan, ei Portimaossa, kuten perjantain viestiin päätyi painovirheenä lukemaan. Ohessa yhteenvetoa Moto2-testin tunnelmista.

Moikka,

Pääsimme Team Stylobiken kanssa hyvin hommiin lauantaiaamusta Estorilissa ja kaiken kaikkiaan fiilis sekä tiimistä että pyörästä ovat todella hyvät. Homma toimi Crew Chiefin ja mekaanikkojen kanssa sujuvasti alusta alkaen. Oma ajaminenkin lähti rullaamaan jopa odotuksia paremmin ottaen huomioon, että Moto2-pyörän päällä on oltu edellisen kerran yli neljä kuukautta sitten. En ole myöskään ollut aikaisemmin Estorilin radalla, joten se toi testeihin oman opettelu-ulottuvuutensa. Aamupäivästä keskityimme opiskelemaan minulle uutta rataa ja työstämään jalkatappeja, ohjaustankoa ja muita perusasetuksia paikoilleen. Siinä samalla saatiin kuskille ajotuntumaa ja pyörään kilometrejä. Iltapäivällä päästiin keskittymään enemmän säätöjen hakemiseen ja keräämään dataa erilaisista kombinaatioista. Nyt meillä on hyvin tietoa, jonka perusteella lähteä valmistautumaan kauden avauskisaan – kaiken kaikkiaan onnistunut testi ja hyvä aloitus yhteistyölle uuden tiimin kanssa.

Moto2 EM-kausi starttaillaan huhtikuun 7. päivä juurikin Estorilista. Ennen avauskisaa pääsemme vielä ajamaan torstaina ja perjantaina treeniä, joten uskon, että olemme ihan hyvissä asemissa, kun kausi laitetaan käyntiin.

Iso kiitos Team Stylobiken porukalle erinomaisesta vastaanotosta ja hyvin alkaneesta yhteistyöstä.

Palaillaan asiaan Moto2-kauden avauksen yhteydessä huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna!

– Niki

Uusin numero