Moto Guzzi V100 Mandello sai Suomi-hinnan

Moto Guzzin täysin uusi V100 Mandello on jo ennakkotilattavissa.

V100 Mandello on Moto Guzzin suuri uutuus, joka aloittaa kokonaan uuden sukupolven Guzzi-mallistossa. Nestejäähdytteinen, 115-hevosvoimainen ja 1042-kuutioinen Compact-Block -moottori on sentään asennettu tutusti pitkittäin runkoon, mutta muuten Guzzi on nykyaikaistunut joka suhteessa. Guzzi itse ilmoittaa, että V100 Mandello yhdistää roadsterin olemuksen touring-pyörän ominaisuuksiin. Kyseessä on myös maailman ensimmäinen adaptiivisella aerodynamiikalla varustettu matkasportti. Tankin sivuille on integroitu ilmanohjaimet, jotka nopeuden kasvaessa nousevat esiin ja vähentävät kuljettajaan kohdistuvaa ilmavirtaa jopa 22 prosentilla. 


Lisää V100 Mandellon tekniikasta aiemmassa uutisessa (klikkaa otsikkoa avataksesi linkin):

Aiemman uutisen täydentämiseksi voidaan mainita, että jousitus tulee Kayabalta, mittaristona on viiden tuuman TFT-värinäyttö, kulutukseksi ilmoitetaan 4,7 litraa sadalla ja huoltoväli on 12 000 km.

Jälleenmyyjät ovat ilmoittaneet ennakkotilaushinnaksi 20 890 euroa. Ruotsista käsin operoivalla Pohjoismaiden Guzzi-maahantuoja PG Nordicilla ilmeisesti keskitytään nenän kaiveluun tai nukutaan muuten vaan ruususen unta, sillä Suomen Guzzi-sivuilla ei mainita V100 Mandelloa lainkaan italialaismerkin malliston yhteydessä, puhumattakaan että minkäänlaisia teknisiä tietoja, kuvia tai hintoja uutuudesta olisi nähtävillä, vaikka Mandello on esitelty ja tekniset tiedot julkaistu jo vuosi sitten.

V100 Mandello on jo ennakkotilattavissa Moto Guzzi -jälleenmyyjiltä.

Uusin numero