Morocrossin SM-pisteistä taistelee Alavudella yli 200 kuljettajaa

 Kaksipäiväisessä kilpailussa on mukana yli kaksisataa kuljettajaa. Lauantaina kisataan Latvalan puutarha -motocross Suomen Cup -pisteistä ja sunnuntaina puolestaan on SM-luokkien vuoro.

Pääluokan MX1 sarjakärjessä viilettää Toni Eriksson, keskimmäistä SM-luokkaa MX2 johtaa Jere Haavisto ja nuorten SM-luokan MXC/A-sarjan kärjessä ajaa Sampo Rainio.

Kilpailut Murronnevalla alkavat molempina päivinä kello 12.00.

Nokia isännöi Trialin SM-sarjan neljättä osakilpailua

Trialin SM-sarja jatkuu viikonloppuna, kun Hämeen Trial ajetaan Nokialla. Lauantaina järjestetään SM-osakilpailu ja sunnuntaina on vuorossa C Cupin osakilpailu. Ratamestarit ovat tehneet haasteelliset jaksot kummallekin päivälle. Lauantaina ajetaan noin 5 kilometrin lenkki, jonka varrelta löytyy 12 jaksoa. Sunnuntain lenkki on noin 2 kilometriä pitkä ja sisältää 10 jaksoa. Yleisön kannalta parhaat paikat ovat Kyynintien varrella, opastus vt. 11.

Hämeen Moottorikerhon Timo Myöhänen lähtee tavoittelemaan kauden neljättä voittoaan Jussi Haapasen kotimaastossa. Hämeen Moottorikerhon nuoret, Samuel Jääskeläinen ja Leevi Seppälä, jahtaavat palkintokorokesijoja A-luokassa. Tällä hetkellä luokkaa johtaa MP-Taidon Niko Nurmio.