Mopoilevat nuoret ry Suomi Tour 2020 – mopoilla 1000 km viikossa

Mopoilevat nuoret ry aloittaa 13. heinäkuuta Suomi Tour -matkan, jossa mopojen matkamittareihin kertyy 1000 kilometriä lisää viikon aikana.

Mikä Mopoilevat nuoret ry?

Mopoilevat nuoret ry on kolmen helsinkiläisnuoren vuonna 2009 perustama mopoilijoiden oma edunvalvoja. Yhdistyksen toimintaa ylläpitää ryhmä mopoilijoita ja motoristeja Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta. Yhdistys järjestää nuorille avointa ja maksutonta mopopajatoimintaa Vantaalla neljästi viikossa. Lisäksi mopoilijoille järjestetään muun muassa leirejä ja ajoretkiä. Mopoilevat nuoret ry on myös mukana mopomiiteissä tekemässä jalkautuvaa nuorisotyötä Vantaan nuorisopalveluiden ja PKS Mopotoiminnan kanssa. Yhdistyksessä on noin 200 jäsentä. 


Suomi Tour 2020


Mopopajan nuoret ja Mopoilevat nuoret ry järjestävät ajoleirin mopoilla ja kevareilla 13.7.-19.7. Ryhmä ajaa karkeasti seuraavaa reittiä: Vantaa – Tampere – Kurikka – Tuuri – Jyväskylä – Lahti – Vantaa. Matkaa kertyy noin 1000 kilometriä pikkuteitä pitkin. Majoittuminen tapahtuu puolijoukkueteltassa ja ruuat tehdään kenttäolosuhteissa parillan ja grillin avulla. Matkalla tutustutaan eri paikkakuntien mopoilijoihin ja vietetään aikaa mopoilun parissa eri paikkakuntalaisten nuorten kesken. Matkalta tehdään tiiviisti päivitystä yhdistyksen somekanaviin ja reissun jälkeen julkaistaan aiheesta YouTube-videon, johon viikko tiivistetään.

Suomi Tour 2020 -tapahtumaa voi seurata sosiaalisen median kanavien kautta: 

Facebook: Mopoilevat nuoret ry

Instagram: mopoilevatnuoret

Snapchat mopoilevatry

TikTok mopoilevatnuoret

Suomi Touria ovat tukemassa:
Bike World
Proresolutions
Porvoon Peruna
Riku motor / Ace Cafe Lahti

Jos haluat osallistua tapahtumiin tai jopa lähteä mukaan tukemaan pienellä budjetilla liikkuvaa ryhmää, tavoitat heidät em. somekanavien kautta.

Uusin numero