Moottoripyörien suuri koeajopäivä nyt ensimmäistä kertaa Oulussa

Moottoripyörien suuri koeajopäivä järjestetään tänä vuonna viidellä paikkakunnalla.

Kevät tulee ja sen myötä  Moottoripyörien suuret koeajopäivät, jotka järjestetään tänä keväänä Jyväskylän (ti 6.6.), Tampereen (ke 7.6.), Turun (to 8.6.) ja Helsingin (pe 9.6.) lisäksi myös Oulussa (ma 5.6.). Suosituissa koeajopäivissä pääsee ajamaan uusia moottoripyöriä useilta eri merkeiltä. Mukaan ovat jo ilmoittautuneet Benelli, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, KTM, MV Agusta, Triumph ja Yamaha.  Mukana olevat merkit ja moottoripyörämallit vaihtelevat paikkakunnittain. Koeajokiertue alkaa Oulusta ja huipentuu valtakunnallisena Prätkällä töihin päivänä 9.6. Helsinkiin. Tapahtumapaikkoina ovat kyseisten kaupunkien messukeskusten pysäköintialueet.

”Koeajopäivät tarjoaa mahdollisuuden koeajaa erilaisia moottoripyöriä ja vertailla niitä. Tämä on helppo tapa löytää juuri itselleen sopiva moottoripyörämerkki ja -malli. Opastusta oikean pyörän löytämiseen antavat alan asiantuntijat. Tämä on nyt kuudes kerta, kun järjestämme koeajopäiviä. Ne alkoivat Helsingistä ja ovat nyt laajentuneet viidelle paikkakunnalle. Koeajopäivien aikana messukeskusten lähiympäristöt  täyttyvät uusista moottoripyöristä, innostuneista kuskeista ja pärinästä. Sitä on aina yhtä hauskaa katsella” , kertoo tapahtuman järjestämisestä vastaava Niko Kantola Helsingin Messukeskuksesta. ”Nyt on hyvä hetki varata aika kalenterista. Ja kun aika on, omat ajovarusteet mukaan ja koeajopäiville nauttimaan moottoripyöräilyn hurmasta.”

Koeajot alkavat klo 12 ja päättyvät klo 18. Koeajajaksi voi rekisteröityä etukäteen tapahtuman verkkosivulla tai paikanpäällä. Moottoripyörät varataan tapahtumapaikalta. Koeajot suuntaavat liikenteen sekaan ja kestävät noin 20 minuuttia. Koeajopäivillä tunnelmaa kohottavat tuttuun tapaan Aleksi Halen ja Miss MP21 Iida Latvala. Miss MP23 Jannika Ketola on mukana menossa Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa.

Koeajettavat moottoripyörämallit julkaistaan toukokuussa. Silloin aukeaa myös koeajajien rekisteröityminen: www.koeajopaiva.com

Koeajopaikat:
5.6. Ouluhalli
6.6. Jyväskylän Messukeskus
7.6. Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus
8.6. Turun Messukeskus
9.6. Helsingin Messukeskus

Helsingin Messukeskus järjestää Moottoripyörien suuret koeajopäivät yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Kiertue järjestetään nyt kuudetta kertaa.
Perjantaina 9.6. on myös valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä.

Uusin numero