Moottoripyörien suuri koeajokiertue käynnistyi Oulussa

Maanantaista perjantaihin Suomea kiertävä moottoripyörien suuri koeajokiertue polkaistiin käyntiin maanantaina puoleltapäivin Oulussa.

Maahantuojien telttakatokset ja niiden alla rivissä kiiltävät koeajopyörät odottivat jo hyvissä ajoin ennen kello 12:n virallista aloitusaikaa koeajajia Ouluhallin pihalla. Vaikka lämpötila ei Oulussa olekaan kovin kesäinen, niin aurinko kuitenkin paistaa pilvettömältä taivaalta, joten koeajosäässä ei juuri ole moittimista.

Näyttävin koeajorivistö on Yamahalla, joka on tuonut kiertuetta varten Keski-Euroopasta Suomeen MT-rekan, joka on lastattu täpötäyteen Yamaha MT-malleja yleisön koeajettavaksi. Paljonkaan vaatimattomammaksi ei jää Yamahan vierelle pystytetty KTM:n osasto, jossa myöskin riittää koeajettavaa jokaiseen makuun. Kirsikkana kermavaahdossa KTM ehti saada kiertueelle mukaan upouuden touringominaisuuksilla kuorrutetun supermoto 890 SMT:n.

Ducatin rivistöstä löytyy mm. tämän kauden suuri uutuus Diavel V4 ja seikkailupyörä DesertX. Hondan osastolla on kattavasti esillä ja ajettavissa lähes koko mallisto. Ja mitä kaikkea on tarjolla muilla merkeillä, kannattaa tulla paikanpäälle katsomaan ja koeajamaan. Koeajokiertue tänään Ouluhallin pihalla klo 18 asti. Huomenna kiertue jatkaa Jyväskylään, keskiviikkona on vuorossa Tampere, torstaina Turku ja kiertuen päättyy perjantaina Helsingin Messukeskuksen pihalla järjestettävään koeajopäivään.

Lue myös Biken vinkit, mitä pyöriä ehdottomasti kannattaa koeajaa:

Uusin numero