Moottoripyöräurheilun kokenut tähtikaarti yhdisti voimansa

Taustalta löytyy moottoriurheilun kovimpia nimiä, jotka myös tarjoavat matkoilla todellista kisakoulutusta.

– Toimintamme autopuolella on kehittynyt valtavasti ja halusimme vastata kysyntään, jota pyöräihmisiltä on tullut. Vaikka prätkäporukka on tunnetusti rentoa, kyllä heillekin pitää tarjota korkeatasoisia matkoja, jotka yhdistävät sopivassa määrin luksusta ja leppoista yhdessäoloa, D1 Ultimate-GT:n perustaja Daniel Eden toteaa.

D1 Ultimate Bikesin taustalta löytyy kovia moottoripyöräalan nimiä kuten maailman suurin moottoripyörälegenda, 15-kertainen Road Racingin maailmanmestari Giacomo Agostini, endurolegendat Kari Tiainen ja Samuli Aro, suomalaisen ratamoottoripyöräilyn nimekkäin tähti Mika Kallio sekä jääratasuuruus Kari Vehniäinen.

Asiakkaat pääsevät paitsi nauttimaan näiden todellisten ammattilaisten seurasta, mutta he saavat heiltä myös koulutusta ajotekniikkaan. D1 Ultimate GT on tehnyt yhteistyötä jo vuosia muun muassa Kuusamossa sijaitsevan Juha Kankkunen Driving Academyn kanssa, jossa D1 Ultimate Bikes tulee jatkossa järjestämään myös jääratakoulutusta.

– Me tulemme tarjoamaan uudenlaista palvelua moottoripyöräilijöille. Laatu on avainsana ja se näkyy esimerkiksi siinä, että kuljetamme asiakkaan oman moottoripyörän kohteeseen, jolloin hän voi mukavasti lentää paikan päälle. Samalla tylsät siirtymävaiheet jäävät pois ja asiakas voi keskittyä parhaisiin ja näyttävimpiin ajopätkiin. Pyörä palautetaan asiakkaalle pestynä ja huollettuna. Mutta toki matkoillemme voi osallistua myös ilman omaa pyörää, D1 Ultimate Bikesin toimitusjohtaja Harri Hämäläinen kertoo.

D1 Ultimate Bikesin järjestämillä matkoilla yövytään luksushotelleissa, nautitaan VIP-kohtelusta tapahtumissa kuten MotoGP-kilpailuissa, saadaan ajo-opetusta legendaarisilla Keski-Euroopan kilparadoilla sekä tavataan maailman kuuluisimpia moottoripyöräurheilijoita.

Yritys pyörittää myös D1 Bikes Clubia, jonka jäseniin kuuluu tunnettuja viihde- ja moottoriurheilualan tähtiä. Sekä asiakas- että jäsenmatkojen vetoautona toimii Lamborghini Gallardo, joka on nyt myös esillä moottoripyöränäyttelyssä.

Osasto MP-näyttelyssä: 6K61

Uusin numero