Moottoriliitto: Tomi Konttinen siirtyy uusiin työtehtäviin

– Uudet haasteet ovat mielenkiintoisia ja samalla omaa uraa eteenpäin vieviä, joten päätin tarttua hyvään tilaisuuteen sitä tarjottaessa, summaa Tomi Konttinen.

– Menneet vuodet ovat olleet Moottoriliitossa mielenkiintoiset ja samalla opettaneet järjestötoiminnassa monipuolisesti organisoimaan laajaa kokonaisuutta harrasteurheilusta huippu-urheiluun nuorisotyön ja valmennuksen parissa. Nyt on edessä uusi ja erilainen työ toisenlaisessa ympäristössä uusien ihmisten parissa ja se motivoi edelleen kehittymään sekä ammatillisesti että työelämässä. Tulen pitämään tiiviit suhteet Moottoriliittoon jatkossakin. Uusi työ tulee tarkentumaan lähiviikkoina.

Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist on iloinen siitä, että Tomille on tarjoutunut hyvä tilaisuus ja toteaa; voimme olla erittäin ylpeitä siitä, että meiltä löytyy henkilö, joka pyydetään haastavaan tehtävään. Urheilumaailman työtehtäviin on usein paljon halukkaita, joten jos parempia henkilöitä olisi löytynyt, niin kaipa joku muu olisi kutsun saanut. Koko Moottoriliiton hallinto, johto ja toimiston henkilökunta toivottaa Tomille menestystä tulevassa työssään.

Teksti: Suomen Moottoriliitto
 

Uusin numero