Moottoriliitto kiittää MP15-messujen yhteistyötahoja

Näyttelyn yhteydessä järjestettiin myös Suomen ensimmäinen Superenduron MM-osakilpailu, joka tarjosi jännittävää ja vauhdikasta moottoriurheiluviihdettä messuyleisölle.

– SML haluaa kiittää kaikkia mukana olleita yhteistyötahoja onnistuneen ja hienon tapahtuman järjestämisestä! Erityinen kiitos kuuluu Helsingin Moottorikerho ry:n talkoolaisten ja kilpailun järjestämiseen osallistuneiden henkilöiden lisäksi messujärjestelyistä vastanneelle Niko Kantolalle, todetaan liiton toimitusjohtajan Kurt Ljungqvistin laatimassa tiedotteessa.

MM-kilpailun saaminen osaksi vuoden suurinta moottoriurheilutapahtumaa oli tärkeää koko moottoriurheiluväelle ja messuille osallistuneelle yleisölle, joka pääsi seuraamaan maailman huippujen jännittävää kilpailua MP15 -messujen ohella.

MM-osakilpailu järjestettiin MM-sarjan oikeudet omistavan promoottorin kanssa ja sen myötä viikonlopun aikana kohdattiin useita vaikeita ja haastavia tilanteita. Tilanteita, joista selviäminen olisi ollut ylitsepääsemätöntä ilman Kantolan henkilökohtaista panosta ja messuorganisaation myötävaikutusta.

Hyvin tehty työ mahdollistaa jälleen tulevien MM- ja EM-kilpailujen järjestämisen Suomessa. Kiitos siis kaikille mukanaolosta ja antamastanne työpanoksesta!

Uusin numero