Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist jättää tehtävänsä

Suomen Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist jättää tehtävänsä. SML:n puheenjohtajalle Tapio Nevalalle tänään tiistaina irtisanoutumisilmoituksen jättänyt liiton pitkäaikainen toimitusjohtaja jää pois operatiivisesta toiminnasta vuoden lopussa.

Kurt Ljungqvist kokee, että hänen on aika siirtyä uusien haasteiden pariin työskenneltyään vuodesta 2005 saakka Moottoriliiton johdossa.

”Koko moottoripyöräily ja suomalainen MP-urheilu sen mukana on historiansa suurimpien muutoshaasteiden edessä, mistä johtuen myös SML:n on organisoitava toimintaansa yhteiskunnan, kerhojen ja kentän tarpeiden edellyttämällä tavalla. Olen saanut johtaa suomalaista MP-urheilua puolitoista vuosikymmentä ja koen, että uuden vuosikymmenen alkaessa on aika tehdä tilaa seuraaville viestin viejille ja minun on suunnattava tieni uusia haasteita kohti”, taustoittaa Ljungqvist tekemäänsä päätöstä.

”Moottoriurheilua en tietenkään tule kokonaan jättämään”, Ljungqvist lisää.

Suomen Moottoriliiton puheenjohtaja sekä hallitus kiittävät ”Kurrea” hänen moottoripyöräurheilun eteen tekemästään pitkästä työrupeamasta ja toivottaa parasta menestystä tuleviin tehtäviin.

SML:n toimiston työtä johtaa toistaiseksi Ville Salonen. Toimiston uusista toimenkuvista ja resursseista tiedotetaan lisää tammikuussa.

Uusin numero