Monta syytä ilmoittautua SM Aamuposti Enduroon

Enduron SM-kauden päättävät ja mestaruudet ratkaisevat kaksi peräkkäistä kisapäivää 16. ja 17. elokuuta Riihimäellä todella punnitsevat kärkikuljettajat.

Kumpanakin päivänä on jaossa erilliset SM-pisteet, joten virtaa ja vauhtia vaaditaan molemmille päiville. Luvassa on hyvät puitteet, hienoja pätkiä, hyvin ohjeistettuja tiesiirtymiä ja vaativia maastosiirtymiä.

B:n kuskeille tarjolla
A-luokan endurokurssi

Niidenkin B:n kuskien, jotka eivät vielä kamppaile tosissaan SM-pisteistä kannattaa ilmoittautua mukaan.

Hienon kisan lisäksi Kahvakopla tarjoaa hyvät mahdollisuudet voittaa huipputason endurokurssin.

Kaikkien B-luokassa starttaavien kesken Kahvakopla arpoo kymmenen paikkaa Jari Mattilan ja Marko Tarkkalan yhdessä vetämälle endurokurssille.

Tämän endurokurssin voi voittaa vain starttaamalla SM Aamuposti Enduroon. Voittajat arvotaan ilmoittautumistietojen perusteella, eikä arvontaan osallistumiseen vaadita muuta kuin B-luokassa starttaaminen kisaan.

Sijoituksella tai edes maaliin pääsyllä ei ole merkitystä. Kurssin jälkeen sijoitukset kisoissa voivat parantua.

Kerhojoukkueiden SM
ratkaistaan yhteisajoilla

Henkilökohtaisten suomenmestaruuksien lisäksi Riihimäellä ratkaistaan kerhojoukkueiden paremmuus.

Kerhojoukkueiden suomenmestaruuden voittaa kerho, jonka kolmen nopeimman A- tai B-luokan kuljettajan tulos on lauantain ja sunnuntain yhteen laskettujen tulosten perusteella paras.

Kerhon seuraavaksi nopeimmat kolme kuljettajaa muodostaa kakkosjoukkueen jne. sen mukaan montako kerhojoukkuetta on ilmoitettu mukaan.

Ilmoittautumismaksu kerhojoukkueiden SM-kisaan on 50 euroa/joukkue. Mestaruutta tavoittelevan kerhon tulee ilmoittaa joukkue tai useampi kilpailutoimistossa lauantaina 16.8. klo 9 mennessä.

Kilpailijoita ei siis tarvitse etukäteen nimetä vaan ykkösjoukkueeksi muodostuu kerhon kolme nopeinta kuljettajaa.

SM-luokkien lisäksi mukaan
mahtuu vain V40-luokka

Riihimäellä päätettiin järjestää kaikilta osin SM-tasoinen kaksipäiväinen kisa.

Vähäisten SM-osakilpailujenkin vuoksi tämä kahdet SM-pisteet tarjoava kisa on enemmän kuin paikallaan. Viikonloppuun ei jäänyt tilaa kaikille SM:n ulkopuolisille luokille.

Kahvakopla huomioi muiden luokkien kuljettajat jo talvella järjestämällä kansallisen MotoCenter Enduron, johon useamman luokan kuljettajat olivat tervetulleita.

SM-luokkien lisäksi tämän vuotiseen SM Aamuposti Enduroon voi osallistua vain V40-luokan kilpailijat. Laajempi kirjo kuljettajien tasossa olisi voinut aiheuttaa hitaampien luokkien kuljettajien jalkoihin jäämistä maastokokeilla tai huoltoaikojen liiallista pitenemistä.

Kilpailukeskus MM-kisoista
tutuissa puitteissa

Kilpailukeskus sijaitsee Riihimäen keskustan läheisyydessä Pohjolanrinteen koululla, Pohjolankatu 8, Riihimäki, kuten edellisessä Kahvakoplan järjestämässä MM-endurossakin.

Tiimien varikkopaikat täyttävät jälleen näyttävästi MM-kisoista tutun kadunpätkän koulun edessä.

Vastinetta ilmoittautumismaksulle on siis tarjolla monin tavoin ja ilmoittautumisaikaakin on vielä tovi. Ilmoittautumismisaika SM Aamuposti Enduroon päättyy 4.8.2014  klo 23:59.

Lisätietoa kilpailusta sekä linkit kilpailukutsuun ja ilmoittautumiseen löytyvät kilpailun sivuilta osoitteessa kahvakopla.com/sm-enduro-2014

 

Uusin numero