Monster Yamaha Energy -tiimin julkistus Jakartassa – ”Beast Mode On”

Odotettu Monster Energy Yamaha MotoGP Team julkistus järjestettiin tänään Four SeasonsHotel Jakartassa Indonesiassa. Factory Racing MotoGP -tiimi esitti ylpeänä uuden värityksensä joka heijastaa Yamahan pitkän aikavälin maailmanlaajuista liittoa tiimin uuden pääsponsorin, Monster Energy Companyn kanssa. Monivuotinen rahoitussopimus allekirjoitettiin jo viime kesänä ja se tapahtui aika yllätyksettömästi, sillä Monster Energy sponsoroi useita Yamaha-tiimejä (Yamaha Factory Racing MotoGP -tiimiä vuodesta 2013) ja kuljettajia (mukaan lukien Valentino Rossi ja Maverick Viñales) eri kilpaluokissa. Monster Energy ja Yamahan keskinäinen intohimo kilpailemiseen näkyivät tänään, kun Monster Energy Yamaha MotoGP -tiimi ilmoitti uuden mottonssa ”Beast Mode On”  2019 MotoGP-maailmanmestaruuskilpailuun. Peto on siis irti.

Valentino Rossi on tunnetusti Yamahan menestynein kuljettaja. Tämä on hänen 14. kautensa Yamahalla. Hän liittyi tehtaan tiimiin jo vuonna 2004, eikä hän ole osoittanut mitään merkkejä siitä, että hänen vauhtinsa olisi hidastunut. Yhdeksänkertainen maailmanmestari on yhtä innokas kuin aina saavuttaakseen lisää GP-voittoja. 

Maverick liittyi Factory Yamahan miehistöön vuonna 2017, kun hän sai kahden vuoden sopimuksen luokasta. Hän lunasti nopeasti paikkansa itselleen. Vinales oli sarjan kolmas ensimmäisellä kaudellaan Yamahan kanssa. Vaikka 2018 kausi osoittautui vaikeaksi, espanjalainen piti motivaationsa korkealla ja voitti kilpailun Phillip Islandilla. Hän sijoittui kokonaispisteissä neljänneksi, vain viiden pisteen päässä joukkuetoverinsa kolmannesta sijasta.

Uusin numero