Monipuolisuus on elämän suola – tyylikkäitä ja laadukkaita Rukka-ajoasuja naisille

 Mallistossa jatkaa suuren suosion saanut huippuluokan kaksiosainen Orbita-ajoasu sekä houkutteleva Salli-takki yhdessä RCT lady housujen kanssa. 
Kaikissa naisten ajoasuissa on erinomaiset turvaominaisuudet, naisille sopiva leikkaus ja naisten vartalolle räätälöidyt suojat. Kuten koko Rukka-mallisto, on myös naisten ajoasut brändin filosofian mukaisesti valmistettuja. ”Turvallinen ja mukava, samalla täyttäen korkeimmatkin vaatimukset säänkestävyydelle ja käyttöominaisuuksille”.
Naisille on saatavilla ajoasuja yhteensä viidestä eri kategoriasta – aiemmin ei ole koskaan ollut näin laajaa tarjontaa erityisesti räätälöitynä naisille. Rukka on lanseerannut tälle keväälle naisten ajoasuja eri olosuhteisiin ja kohderyhmille.
AIR-YA, on erittäin hengittävä AFT- ja AFT + -materiaalien ansiosta, ja sopii erinomaisesti kuumaan ilmastoon. Cordura-tuoteryhmän valikoimaan on Salli-takin rinnalle lisätty täysin joustava Elastina-malli.
Toughtrail-malli on puolestaan suunniteltu erityisesti matkaenduro ja adventure pyörillä ajaville. Orbita on Gore-Tex® Pro 3-kerroksinen stretch -laminaatti, joka on varusteltu monin ominaisuuksin ja edustaa naisten malliston huippua.
Kaikissa naisten takeissa on tyylikkään ulkonäön lisäksi huomioitu hyvä tuuletus viilentämään lämpimällä säällä. Monipuoliset väljyyden säätömahdollisuudet tarjoavat puolestaan optimaalisen istuvuuden ja varmistavat käyttömukavuuden. Naisten takeissa saatavana ovat koot 34-50. Housuissa Rukka tarjoaa eri pituuksia. Normaali lahjemitalla saatavilla olevat koot ovat 34-46, pidemmällä lahjemitalla (+7cm) koot 36-42 ja lyhyemmällä (-7cm) lahjemitalla koot 34-50. Kysy lisää lähimmältä Rukka jälleenmyyjältäsi www.rukka.com/motorsport

Uusin numero