Monacolaistunut Mika Kallio myy Valkeakosken luksustaloaan

KTM:n palkkalistoilla oleva Kallio, 33, on viettänyt nykyään lähinnä vain lomiaan Valkeakosken talossa, joka valmistui vuoden 2009 asuntomessuille.

Omalla, 2950 neliön tontilla sijaitsevan siporex-kivitalon upeat tilat on jaettu kolmeen kerrokseen. Asuinpinta-alaa talossa on 374 neliötä.

– Ylimmässä kerroksessa tilavasta aulasta jakautuvat makuuhuoneet kylpyhuoneineen sekä kodinhoitohuone. Upea keskikerros aukeaa korkeasta sisääntuloaulasta; tyylikäs olohuone, avara keittiö, jonka yhteydessä reilusti ruokailutilaa ja kulku isolle terassille. Lisäksi takkahuone, kuraeteinen omalla sisäänkäynnillä ja pukeutumishuone. Talon pohjakerroksesta löytyvät tilat vapaa-ajan viettoon. Iso sauna altaineen ja pukuhuoneineen sekä terassilla poreallas ympärivuotiseen käyttöön. Takkahuoneen tilat ja baaritiskit houkuttelevat illanviettoon. Talon koko tekniikka on viimeisen päälle ja lämmityksestä huolehtii vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä. Oma tontti 2950 m2 hienolla paikalla. Iso noin 100 neliön lämmin autotalli, kerrotaan Etuovi.com-sivustolla olevassa myynti-ilmoituksessa.
 

Uusin numero