MM-sarjaa johtava Andrea Dovizioso tyytymätön Ducatiin: ”Pyörässä yhä pahasti vikaa”

Vaikka Andrea Dovizioso johtaa MotoGP:n MM-sarjaa, hän ei ole tyytyväinen Ducatin nykytilaan. Hänen mielestään pyörässä on edelleen pahasti pielessä.

Dovizioso voitti avauskilpailun Qatarissa, mutta oli Argentiinassa vasta kuudes ja Yhdysvalloissa viides. Siellä hän hävisi 13 sekuntia voittaja Marc Marquezille.

”Austinin rata ei sopinut meille ja pyörässä on yhä liikaa negatiivisia asioita, jotka ovat liian suuria. Tiedän silti olevani kilpailukykyinen radoilla, jotka sopivat meille”, Dovizioso sanoo.

”Honda tuntuisi olevan ylivoimainen kaikkiin muihin verrattuna. He onnistuivat pyörän kehityksessään talven aikana parhaiten ja siksi kaikki Hondan kuljettajat tuntuvat olevan vahvoja nyt.”

Italialaisen johto MM-sarjassa Marqueziin on vain yksi piste. Yamahan Maverick Vinales on viiden ja LCR Hondan Cal Crutchlow sekä yamaha Tech 3:n Johann Zarco kahdeksan pisteen päässä.

”Tilanne sarjassa on todella tiukka ja pitää muistaa, että olen paremmassa tilanteessa nyt kuin viime kaudella. Se kertoo siitä, että olemme onnistuneet aika hyvin. Emme täydellisesti, mutta hyvin. ”

Seuraavat kolme kilpailua ovat Jerez, Le Mans ja Mugello.

”Meidän pitää odottaa Mugelloon asti nähdäksemme, mikä on todellinen tilanne ja voimasuhteet. Suzuki on ollut todella hyvä ja moni kuljettaja vaikuttaa paljon nopeammalta kuin viime kaudella. Katsotaan, pystymmekö useampiin voittoihin, juuri nyt en ole kovin rentoutunut sen asian suhteen”, Dovizioso ilmaisi huolensa.
 

Uusin numero