MM-reitille endurosafarilla!

Riihimäen Kahvakopla järjestää enduron MM-osakilpailun Suomessa nyt kolmatta kertaa.

Enduron tosifaneilla on tilaisuus päättää kisaviikonloppu unohtumattomalla tavalla: Voit varata paikan sunnuntai-illan Reitintarkastus-porukkaan. ”Reitintarkastajat ajavat reitin kokonaisuudessaan läpi, joten kaksipäiväisen kisan aikana huonoon kuntoon kuluvan spoorin ajaminen vaatii enduron ajotaitoja”, kisan järjestelyissä mukana oleva Jyri Tengman huomauttaa. ”Kisan maastokokeet ajetaan suurelta osin paikoissa, joissa ei muulloin ole sallittua liikkua moottoripyörillä”, hän jatkaa.

Siinä on MM-kisan kuljettajien turha jossitella ja selitellä, jos sinulla on omakohtaista tietoa, missä ja miten reitti kulki ja missä kohtaa reitti oli hankala, mahdoton ajettava tai vaan kaasu pohjassa lasketeltava. Ja tulosluetteloiden analysointiin tulee ihan uusi ulottuvuus, kun on itsekin ollut kiviä kiertämässä.

MM-enduron Reitintarkastus-safari 14.6. maksaa omalla pyörällä 400 € ja Moto-Jyskyn vuokrapyörällä 490 €. Safarin järjestää Riihimäen Kahvakopla. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Jyri ”Jysky” Tengman puh. 0400-733833. Ajoporukan koko rajoitettu!

Bike-lehti on Suomen osakilpailun virallinen pääsponsori. Juhannuksen jälkeen ilmestyvässä lehdessä tuhti kisaraportti, maastokokeilta, extreme-testiltä, spoorin varrelta ja kulissien takaa!

Uusin numero