MM-kärki Pedrosa Chemnitzin sairaalaan rajun kaadon jälkeen

MM-pisteissä toisena olevan Yamahan Jorge Lorenzon osalta Saksan GP päättyi jo perjantaina, kun hän teloi toistamsieen kahden viikon sisään vasenta solisluutaan.

Pedrosan tilanteesta ei ole vielä täyttä varmuutta, sillä hänet on siiretty jatkotukimuksiin Chemnitzin sairaalaan. Ratasairaalassa tehtyjen alustavien tutkimuksien mukaan Pedrosan vasemmasta olkapäästä eikä kädestä löytynyt murtumia.

Se on tosin jo selviö, että kolmella ensimmäisellä harjoitusjaksolla neljänneksi parhaasta vauhdista vastannut Pedrosa joutuu jäämään sivuun lauantai-iltapäivän aika-ajosta.

Pedrosan kova kaatuminen tapahtui kolmannen harjoituksen alkupuolella sen jälkeen, kun taivaalta oli tihuttanut hetken vettä.

Hondan takarengas luisti alta Sachsenringin ykköskaarteeseen tultaessa. Sitä seurasi ilmalento, sekä raju tömähdys korkealta ja kovaa asfaltin pintaan vasen olkapää edellä.

Pedrosa piteli välittömästi hiekoilta noustessaan vasenta olkapäätään.

Niklas Ajo kiertää Sachsenringin lyhyttä rataa puolestaan murtuma oikeassa ranteessaan.

Ajo oli mukana Moto3-luokan aamun harjoituksessa, jossa hän kiersi radan ranne puudutettuna 18 kertaa. Aika 1.28,914 riitti sijaan 21 ennen iltapäivän aika-ajoa.

Ajo pystyi nipistämään perjantain parhaastaan seitsemän kymmenystä.
 

Samanlaisia ​​uutisia

Viimeisin numero