Miss MP21 valitaan helmikuussa MP21 verkossa -tapahtumassa – haku nyt avoinna

MP 21 verkossa -tapahtumassa valitaan ensi helmikuussa moottoripyörähenkinen Miss MP21. Kisa järjestetään nyt kahdeksatta kertaa ja finalistit julkaistaan 25.1.2021. Miss MP21 kruunataan lauantaina 6.2.2021 live-lähetyksessä Messukeskuksessa Helsingissä. Pohjoismaiden suurimmat moottoripyörämessut järjestetään 5. – 7.2.2021 verkkotapahtumana.

Miss MP -kilpailussa kokonaisuus ratkaisee. Kilpailijoilta haetaan motoristihenkisyyttä, energistä asennetta, valovoimaa, näyttävyyttä ja kykyä ottaa yleisö haltuun. Finalistit esittäytyvät MP 21 verkossa -tapahtumassa motoristihenkisissä vaatteissa. Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen ja kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa. Myös perintöprinsessat sekä yleisön suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla.

Palkintojen lisäksi Miss MP -kilpailu tuo osallistujilleen tällä kertaa uudenlaista esiintymiskokemusta, kun tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa verkkotapahtumana. Hallitseva Miss MP20 Jenna Lehtimäki on paikalla palkitsemassa seuraajansa. 

Miss MP -kilpailun järjestävät MP-messut ja promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy.

”Miss MP -kisat järjestetään nyt poikkeuksellisena vuonna historiallisesti verkossa. Finalistit julkaistaan ja esittelyvideot tehdään jo ennen tapahtumaa, mutta finaali sekä palkitseminen tulee suorana liveshowna Messukeskukseen rakennettavalta lavalta. Odotan innolla millainen kokonaisuus saadaan aikaiseksi yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Verkkotapahtuma mahdollistaa kisan seuraamisen nyt entistä suuremmalla joukolla kotikatsomoista käsin, joten yleisöä tulee todennäköisesti entistä enemmän”, iloitsee Helena Riihitupa.

Hae mukaan Miss MP -kilpailuun 12.1.2021 mennessä

Miss MP21 -kilpailija on kuin kotonaan lavalla sekä kameran edessä ja viihtyy ihmisten parissa. Miss MP -kilpailun finalistit esitellään MP 21 -messut verkossa -tapahtumassa ja luvassa on muun muassa näytös, kuvauksia ja haastatteluja. Olisiko sinusta seuraavaksi Miss MP:ksi?.

Hakukriteerinä on 18 vuoden ikä. Hakijan pitää olla käytettävissä 20. – 21.1.2021, jolloin on harjoitukset ja  finalistien kuvaukset Helsingissä. Voittaja ja perintöprinsessat julkaistaan lauantaina 6.2.2021 Messukeskuksen live-lähetyksessä, jossa heidän on oltava myös paikalla. Kauempaa osallistuville on varattuna hotellimajoitus.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen missmp2021@messukeskus.com . Liitä mukaan kasvo- ja kokovartalokuva sekä ainakin seuraavat tiedot: nimi, ikä, harrastukset, työ/koulu, yhteystiedot sekä mahdollinen aikaisempi kokemus kuvauksista ja promootiotöistä. Vastaa myös seuraaviin kysymyksiin:

  1. Miksi haet mukaan juuri Miss MP -kilpailuun?
  2. Mikä on mielestäsi upein moottoripyörä?
  3. Mikä tekee sinusta loistavan persoonan? 

Hakuaika päättyy 12.1.2021. Valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

MP 21 -messut verkossa -tapahtuma järjestetään perjantaista sunnuntaihin 5.– 7.2.2021. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston kanssa. MP 21 -messut verkossa esittelee uudet moottoripyörät ja sekä ajovarusteita ja -tarvikkeita.  Petrol Circus Custom Bike Show esittelee rakennettuja moottoripyöriä. MP 21 -messut verkossa on maksuton tapahtuma, jota pääsee seuraamaan www.mpmessut.fi

Uusin numero