Miss MP 2019 – Hakuaika avoinna 22.12 saakka

Voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon ja kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Perintöprinsessat ja näytteilleasettajien suosikki saavat kukin 500 euron rahapalkinnon. Suomen vanhimman rock-kanavan Radio Cityn kuuntelijat äänestävät suosikkiaan ja eniten ääniä saanut palkitaan.
Miss MP19 -tuomaristossa istuu Miss MP17 ja hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, Miss MP18 Marika Laine, Bike-lehdestä Vesa Koivunen, valokuvaaja Hans Lehtinen, näyttelijä-juontaja Viivi Pumpanen, Radio Citystä Teemu Potapoff ja MP-messulta Niko Kantola

Miss MP -kisat järjestää promootiotoimisto Helena Riihitupa Oyyhdessä MP-messujen kanssa. ”Miss MP on kilpailu, josta saa oppia ja kokemusta esiintymisestä. Kisassa ei tuijoteta pituuksia tai painoja, vaan etsimme energistä ja valovoimaista persoonaa. Kymmenen finalistin valinta on vuosi vuodelta vaikeampaa, sillä hakemuksia tulee määrällisesti paljon ja niihin selvästi käytetään aikaa. Finalistit esittäytyvät MP-messuilla upeissa ajovarustemuotinäytöksissä, jotka on suunnitellut ja tuottanut Viivi Pumpanen”, kertoo Helena Riihitupa. 
Onko tämä sinun vuotesi?
Oletko huippu tyyppi, joka viihtyy lavalla, kameran edessä ja ihmisten parissa? Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Finalistit kuvataan 8.1 tiistaina Helsingissä, joten myös tämä päivä täytyy olla vapaana kalenterissasi. MP-messujen aikana luvassa on mm. harjoituksia, näytöksiä, kuvauksia sekä haastatteluita. Kilpailuaika on torstaista sunnuntaihin 31.1.–3.2.2019. Kaikille finalisteille on varattuna hotellimajoitus Helsingin keskustasta torstaista lauantaihin ja voittajille lisäksi lauantaista sunnuntaihin.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen missmp2019@messukeskus.com  ja mukana tulee olla kasvo-ja kokovartalokuva sekä ainakin seuraavat tiedot: nimi, ikä, harrastukset, työ/koulu, yhteystiedot sekä mahdollinen aikaisempi kokemus kuvauksista ja promootiotöistä. Lisäksi tarvitsemme vastaukset seuraaviin kysymyksiin: 
   1. Miksi haet mukaan juuri Miss MP-kilpailuun?
    2. Mikä on mielestäsi upein moottoripyörä? 

    3. Mikä tekee sinusta loistavan persoonan?  
Hakuaika päättyy 22.12.2018 ja valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ennen vuoden vaihdetta.
MP 19 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 1.– 3.2.2019. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston kanssa 14.kerran. MP-messuilla esitellään uudet moottoripyörät ja parhaat vaihdokit sekä ajovarusteita ja -tarvikkeita. MP-messuilla pääsee koeajamaan moottoripyöriä Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla.
Tapahtuma on avoinna pe 1.2. klo 10–20, la 2.2. klo 9–18 ja su 3.2. klo 10–17.
 

Uusin numero