Mikä väriksi Rocketille? – Ehdota!

Biken toimituksen varastossa seisoo Triumph Rocket, jonka tankki, lokarit ja posket ovat maalarilla pohjamaalattuna. Nyt tarvittaisiin idea lopullisesta värityksestä. Mikä olisi mielestäsi tyylikkäin väritys tälle Triumph Rocket III:lle?

Rakensimme pari vuotta sitten Triumph Rocket SuperLeggeran, ja projektista jäi ylimääräiseksi vino pino vähän käytettyjä Rocketin alkuperäisosia. Mietimme mitä niillä tekisimme, ja päätimme hankkia Linttaliiteristä eli Autovahinkokeskukselta kolaroidun Rocketin ja kasata omilla osillamme siitä perus-Rocketin. Kuten niin usein ennenkin, mopedi karkasi taas käsistä ja Rocketiin lähdettiin tekemään kevyempiä ja kevyemmän näköisiä lokareita, erilaista äänenvaimennusta ja muuta pientä customointia.

Kuvista näkyy missä kunnossa Rocket on nyt. Pyörään lopullisesti tuleva tankki, lokarit ja posket ovat siis maalarilla ja pohjamaalaus niihin on tehty. Pyörässä on nyt kiinni lainatankki SuperLeggerasta ja lokareina on itse lasikuidusta tehdyt harjoituskappaleet, jotka on suihkittu kilikalimaalilla autotallissa vähän sinnepäin. Pakosarjan kromatut lämpösuojat on irrotettu ja nekin ovat maalarilla odottamassa maalausta mustaksi.

Rocketin alkuperäinen kaksoisajovalo on korvattu yhdellä iso led-ajovalolla, edessä on tangonpäävilkut, takana bullet-tyyppiset vilkut ja äänenvaimentimena on svingin alla oleva vaimennin ja sen perässä MotoGP-tyyppinen lyhyt SC Project -vaimennin. Rekisterikilvelle tehtiin teline svingin vasemmalle puolelle. Muuten pyörä on kutakuinkin vakio.

Mikä väritys mielestäsi sopisi parhaiten Rocketillemme? Käy Biken tai MP Maailman facebookissa tekemässä oma ehdotuksesi, mielellään esimerkkikuvalla höystettynä.

Uusin numero