Mika Kallion ex-tiimikaverin MotoGP-pesti sai sinetin

Viime maanantaina Aragonin GP:n jäljiltä Hondaa testanneen Rabatin nousu kuninkuusluokkaan on ollut jo pitempään selviö.

Rabatin paikka Marc VDS:n MotoGP-tiimissä varmistui viimeistään siinä vaiheessa, kun britti Scott Redding ilmoitti siirtyvänsä Ducatin Pramac-tiimiin.

– Urani päätavoite on ollut MotoGP-luokka ja tehdä hyvää tulosta siellä. Tämä on ensimmäinen askel ja haluan kiittää Marc van der Stratenia, tiimiä ja Estrella Galiciaa heidän tarjoamastaan tilaisuudesta ja osoittamastaan luottamuksesta minuun.

– Tiedän, että nousu MotoGP-luokkaan ei tule olemaan helppoa, mutta minulla on koko talvi aikaa valmistautua siihen, että olen valmiina testikauteen. Aragonissa ajamani testi Honda RC213V:llä oli uskomaton kokemus. Mutkat tuntuivat tulevan vastaan aivan liian nopeasti!, hehkuttaa Rabat.

Rabat tunnetaan miltei himoharjoittelijana. Tiimin omistaja Van der Straten alleviivaa kuljettajassaan myös tätä ominaisuutta.

– Hänen työmoraalinsa ja päättäväisyytensä ovat linjassa tiimimme periaatteiden kanssa. Tito on täydellinen roolimalli nuorille kuljettajille. Olen vakuuttunut siitä, että saamme olla hänestä ylpeitä ensi kaudella, kehuu Van der Straten.

Rabat harjoittelee paljon yksin, mutta myös yhdessä Marquezin veljesten Marcin ja Alexin kanssa. Vauhdikas trio kantaa nimeä ”Rufea Team”.

 

Uusin numero