Mika Kalliolla vauhti kateissa Qatarin testeissä

Mika Kallio
(Gold and Goose / KTM Media Library)

MotoGP-luokan kuljettajat testaavat virallisessa kolmipäiväisessä testisessiossa Qatarin Losailin radalla. Mika Kallio liittyi testaajien joukkoon toisena testipäivänä perjantaina tuuratessaan Pol Espargaroa, mutta hyvää kierrosaikaa ei tullut, ja päivän tuloslistalla Kallio on viimeisenä.

Kallio oli testissä sopimuskuljettaja Pol Espargaron tilalla, sillä loukkaantumisesta toipuva espanjalainen tarvitsi perjantain lepopäiväksi.

Mika kommentoi perjantain testiä Facebook-tilillään.
– Urheilussa on ylä- ja alamäkiä, ja tämän päiväinen oli meille tosi vaikea. Pahoja pito-ongelmia, joiden syy tuntematon. Työ ja testaaminen jatkuu huomenna, jolloin Pol hyppää pyörän selkään.

Perjantain nopein oli Suzukin Andrea Iannone, jolle Kallio jäi reilut 2,6 sekuntia Andrea Dovizioso oli toinen jääden Iannonelle 41 tuhannesosasekuntia. Marc Marquez oli kolmas. Aikalistan 14 nopeinta olivat sekunnin sisällä. KTM:n Bradley Smith oli sijalla 16, ja hän jäi testien kärkiajasta reilut 1,2 sekuntia.

Andrea Iannone
(Kuva: motogp.com)

Lauantaina testien viimeisenä päivänä Losailin rata kastellaan, jolloin testataan olosuhteita märällä radalla keinovalossa.

Uusin numero