Mika Kalliolla oli hyvä testivauhti Sepangin yksityistesteissä

Mika Kallio
(Kuva: Gold and Goose)

Kaikki kuusi MotoGP-luokan pyörävalmistajaa ajattivat ennen virallisia sunnuntaina 28. tammikuuta alkavia Malesian Sepangin testejä omat yksityistestinsä. Mika Kallio oli KTM:llään hyvässä vauhdissa.

Loppuviikosta Sepangin GP-rataa kiersivät Casey Stoner ja Michele Pirro Ducateillaan, Hiroshi Aoyama ja Stefan Bradl Hondilla, Mika Kallio KTM:llä, Sylvain Guintoli Suzukilla, Katsuyuki Nakasuga Yamahalla ja Aprilian testiurakan ajoi Matteo Baiocci.

Suzukilla Sepangissa ajoi muun muassa Mansaaren TT:n voittaja Michael Dunlop, jolle Suzuki antoi kiitoksena testiajon MotoGP-pyörällä.

Kun testien luonne oli yksityinen, mitään virallisia tuloksia ei julkaistu. Tiimit eivät myöskään paljastaneet, mitä testejä ajettiin. Päätöspäivän testeistä tihkui epävirallisia kierrosaikatietoja. Pyörissä ei ollut ajanottolaitteita (transponderit). Maailmanmestari Stoner ei ajanut perjantaina. Perjantain testiurakkaa haittasi sade.

Yksityistestien päätöspäivänä perjantaina KTM:n Mika Kallio ajoi nopeimman kierrosajan ennen japanilaista Hiroshia Aoyamaa. Pirro oli kierrosajoissa kolmas

Uusin numero