Mika Kallio yllätti MotoGP:n kisakuskit väkevällä vauhdillaan – ”Kierrosajat hyvällä tasolla”

Se oli mallikas suoritus ensi kaudella MotoGP-luokkaan palaavalta KTM:ltä ja se kertoo siitä, että päätestivastuun kantava kokenut Kallio on onnistunut työssään.

– Olemme noin kaksi sekuntia nopeimpien kavereiden takana. Tällä hetkellä se on varsin hyvin, myhäilee tänään testejä Red Bull Ringillä jatkava Kallio.

Kallio saa kunnian ajaa KTM:n ensimmäisen MotoGP-luokan MM-osakilpailun marraskuussa sarjan päättävässä Valenciassa. Kallio kiertää Valencian Ricardo Tormo-rataa tuolloin villin kortin kuljettajana. KTM:n kisakuskeina kausilla 2017-2018 kilpailevat Bradley Smith ja Pol Espargaro.

– Meillä on yhä aikaa tehdä töitä ennen Valenciaa ja jo nyt kaikki voivat olla erittäin tyytyväisiä siihen, missä olemme muihin verrattuna. Kierrosajat ovat hyvällä tasolla, Kallio alleviivaa.

Red Bull Ring merkitsee KTM:lle ja Kalliolle ensimmäistä tilaisuutta tehdä tositoimissa vertailua kuninkuusluokan tämän kauden kisakuljettajiin.

– Pyrimme seuraamaan muita, katsomaan miten pyörä käyttäytyy ja missä menetämme aikaa heihin, Kallio kuvailee kupletin juonta.
 

Uusin numero