Mika Kallio: ”Kaipaan kilvanajoa”

Kallio saa tämän kauden päätteeksi sen mitä tilaa, eli villin kortin GP-kisan 13. marraskuuta Valenciassa.

– Kaipaan ehdottomasti kilvanajoa. Mielestäni se on minulle vaikein asia tällä hetkellä, Kallio avaa tuntojaan Motogp.com-sivustolla.

– Nautin todellakin ajamisesta tällä MotoGP-pyörällä ja meillä on koossa mahtava ryhmä, mutta emme ole vielä kilpailleet ja se on iso osa tätä peliä, jatkaa Kallio.

Kallio korostaa, että KTM ja hän eivät lähde suinkaan kurottamaan kuuta taivaalta Valencian vesi kielellä odotetussa debyytissä.

– Meidän on vain keskityttävä Valenciassa omaan työhön ja olla vertailematta itseämme sen enempää muihin. Meiltä tietysti odotetaan paljon, mutta meidän on oltava myös realistisia: meillä on hyvä pyörä, mutta emme me lähde Valenciaan voittamaan. En tiedä, eikä kukaan tiedä sitä tällä hetkellä, onko meillä Valenciassa mahdollisuuksia 15:n tai kymmenen joukkoon. Meillä ei ole tältä osin vielä vertailukohtaa, joten tulee olemaan todella mielenkiintoista nähdä, mikä todellinen tasomme on, muotoilee Kallio.

Ensi kaudeksi lisää villin kortin kisoja hamuava Kallio näkee ajan otolliseksi tulla mukaan MotoGP-luokkaan.

– Tämä on mielestäni paras hetki KTM:lle siihen, Kallio viittaa erityisesti sääntöuudistuksiin ja Michelinin renkaisiin.

Uusin numero