Mika Kallio ja Ajo Motorsportin Miguel Oliveira testasivat KTM:n MotoGP-pyörää

Mika Kallio KTM RC16 / MotorLand Aragon
(Kuva: Sebas Romero KTM Media Library)

KTM:n MotoGP-tiimillä oli viime viikolla Espanjan MotorLand Aragonin helteisellä radalla kaksipäiväisissä testeissä tehdaskuljettajien Pol Espargaron ja Bradley Smithin ja testiajaja Mika Kallion lisäksi mukana Moto2-kuljettaja Miguel Oliveira.

KTM on parantanut sijoitustaan MotoGP-luokassa alkukauden loppukisoissa. Esimerkiksi Alankomaiden Assenissa Espargaro ajoi sijalle 11.

KTM RC16 –pyörää testattiin 16 tuntia kahtena päivänä Aragonissa neljän kuljettajan voimin. Projektipäällikkö Mike Leitner kertoo, että iso parannus on saatu aikaan.

Mika Kallio tiivisti kokemustaan viimeisimmästä testistä.

-Viime ajat ovat olleet hektisiä niin kisatiimille kuin testiporukalle. Nyt Aragonissa olimme nopeita. Koskaan aikaisemmin meillä ei ole näin hyvää tunnetta tällä vaikealla radalla. Testasimme uutta runkoa, jota kisatiimi käytti kahdessa edellisessä kisassa. Olen tyytyväinen tuloksiin, kuten muutkin. Uskon, että kauden loppupuolisko tulee olemaan helpompi.

Aki Ajon suojatti Miguel Oliveira Portugalista (Red Bull KTM Ajo) on tällä hetkellä Moto2-luokan pisteissä kolmantena. Hän sai mahdollisuuden ajaa KTM:n MotoGP-pyörää.

Oliveira oli kiitollinen KTM:lle päästessään ajamaan KTM RC16 MotoGP-pyörää.
-Nopeus ei ollut tavoitteena kierroksillani, mutta nautin ajaessani MotoGP-pyörällä.

Miguel-Oliveira-Bradley-Smith-Pol-Espargaro-Mika-Kallio-KTM-RC16 testitiimi
(Kuva: Sebas Romero KTM Media Library)

Uusin numero