Miika Viiperi Track Punk Racingin riveihin

Miika Viiperi. (Kuva: Maria Saarimäki)

Track Punk Racingin valmistautuminen kauteen 2020 on jo käynnissä ja uusia kuskejakin tullaan rivissä näkemään useita. Yksi heistä on Miika Viiperi.

Track Punk Racingin rata-ajokausi 2019 alkaa olla paketissa. Suomen kisakausi loppui jo hetki sitten ja viimeinen ETC-kisaviikonloppukin ajettu. Valitettavasti oman tiimin kuljettajalta Jenny Ruokolaiselta tuo viimeinen ETC-kisa jäi ajamatta.

Ensi kauden kuvioita ollaan taustalla hierottu jo pitkään ja tiimi tulee kasvamaan kaudelle 2020. Uusien kuskien nimiä julkaistaan myöhemmin lisää, mutta jo nyt on varmaa että musta-pinkki-keltaisessa Track Punk Racingin varikkoteltassa nähdään Miika Viiperi. Hän kilpailee Superstock 600 -luokassa.

Miika ja Track Punk Racing ovat molemmat kiertäneet ratoja jo vuosia ja yhteistyötäkin on jossain määrin tehty vuosien varrella, joten ei ole sinänsä mullistavaa että yhteistyö syvenee ensi kaudelle. Miika Viiperillä on todella kova motivaatio ajaa pisteistä ensi kaudella ja yhdessä tiimin kanssa tehdään kaikki mahdollinen, jotta sijoitukset olisivat Top5-ryhmässä koko kauden ajan.

Tiimin nettisivuilta löytyy Miikasta rutkasti lisää juttua: https://www.trackpunkracing.com/team/miika-viiperi-5/

Uusin numero