Micheliniltä uutuusrengas retroihin ja klassikoihin

Michelin Road Classic on vanhempiin ja retropyöriin tarkoitettu rengas, joka on rakenteeltaan ja ominaisuuksiltaan täysin tätä päivää. Kuva: Michelin.

Modernia suorituskykyä ja märkäpitoa retropyöriin ja vanhempiin malleihin tarjoilee Michelinin uusi Road Classic. Uutuusrengas on saatavilla 17-, 18- ja 19-tuumaisena.  

Renkaat aiheuttavat monien vanhempien tai retropyörien omistajille harmaita hiuksia, sillä niihin tarjolla olevien tarkoituksenmukaisten renkaiden määrä ei ole suuren suuri, tai vaihtoehtoisesti myös renkaat edustavat ominaisuuksiltaan mennyttä aikaa. Michelin tarjoaa ongelmaan ratkaisun esittelemällä uuden Road Classic -renkaan, jonka rakenteessa sovelletaan viimeisintä rengasteknologiaa.

Renkaan kuvioinnin määrätty pyörimissuunta ja 100-prosenttinen silica-kumiseos takaavat hyvät pito-ominaisuudet märällä pinnalla. Kulutuspinnan sileä keskiosa ja reunat puolestaan parantavat pitoa kuivalla. Parantuneista pito-ominaisuuksista huolimatta myös kulutuskestävyyden kerrotaan olevan hyvällä tasolla. Runkorakenteessa on keskitytty vakauden ja pidon maksimointiin kaikissa tilanteissa uhraamatta rungon joustavuutta. Rengas on käytettävissä sekä sisärenkaallisissa että sisärenkaattomissa sovelluksissa.

Mallistossa Roac Classic korvaa Pilot Activin. Road Classic on saatavilla 17-, 18-, ja 19-tuumaisena ja kokoja on yhteensä 19. Saataville uutuusrengas tulee tammikuussa 2021.

Uusin numero