Michelinillä iso rangashaaste Austinin MotoGP:ssä

Michelin tuo ensi viikonloppuna Austiniin kolme eri rengasseosta, softin, mediumin ja kovan renkaan. Austinin rata on ollut monena vuonna heikossa kunnossa, mutta nyt sitä on saatu korjattua ilman koko pinnoitteen uusimista. Kukaan ei tosin tiedä, miten rankaat siellä tänä vuonna toimivat.

”Tämä on erittäin vaativa rata, jota on syytä kunnioittaa syvästi. Olemme pyrkineet tekemään tänne renkaan, joka toimisi hyvin erilaisissa mutkissa sekä siellä, missä pitää jarruttaa erityisen kovaa. Lisäksi pinnoite on hiukan arvoituksellinen”, sanoo Michelinin MotoGP-vastaava Piero Taramasso.

”Tiedän, että täällä on kovasti yritetty tasoittaa radan röykkyisyyttä. On hyvin mielenkiintoista ja erittäin tärkeää saada selville, miten se vaikuttaa renkaiden toimintaan. Se on ensimmäinen asia, mikä meidän pitää ymmärtää. Juuri tällä radalla emme ole aina onnistuneet ihan täysin seosvalinnoissamme, joten nyt meillä on iso näytöä paikka. Haluamme ehdottomasti ensi viikonloppuna näyttää, mihin Michelin pystyy”, Taramasso lupaili.

Uusin numero