Menikö tässä Mika Kallion MotoGP-mahdollisuus? – KTM etsii toista kisakuskia Moto2-luokasta

KTM kertoo kilpailupomonsa Pit Beirerin suulla saksalaiselle luottomedialleen Speedweekille, että toista kisakuljettajaa jo palkatun britti Bradley Smithin rinnalle etsitään Moto2-luokasta.

Beirer ei halua kertoa kandidaattien nimiä, mutta vahvistaa, että haku on päällä nykyisten Moto2-luokan kuljettajien keskuudesta.

– Ajatuksena on palkata toinen kuljettajamme Moto2-luokasta. Tarvitsemme erittäin motivoituneen ja nälkäisen kuljettajan, jolla on vauhtia hyökätä MotoGP-luokkaan. Siksi katsomme ympärillemme ja toista kuljettajaa Moto2-luokasta, eikä MotoGP-luokasta. Meillä on jo MotoGP-luokan kokemusta Smithin myötä, Beirer muotoilee Speedweek.com-sivustolla.

Tämä merkitsisi samalla sitä, että puheet Hondan Dani Pedrosan tai Ducatin Andrea Dovizioson mahdollisesta KTM-pestistä voidaan unohtaa.

Kalliolla on KTM:n kanssa tämän ja ensi vuoden kattava sopimus pyörän testi- ja kehitystyön osalta.

Kallio ajaa seuraavat testit lähipäivinä Brnon radalla Tshekissä. Suomalaisen rinnalla RC16-pyörää Brnossa testaa ranskalainen Randy de Puniet.

MotoGP-sarjan MM-kausi jatkuu ensi viikonloppuna Jerezin radalla Espanjassa. Kyseessä on kauden ensimmäinen Euroopassa ajettava osakilpailu Qatarin, USA:n ja Argentiinan jälkeen.

Uusin numero