Matti Isoaho valmiina PM-haasteeseen

Isoaho on komeetan lailla noussut jääspeedwayn kotimaiseen kärkeen, siitä osoituksena SM-pronssi sekä mahtavat suoritukset joukkue MM-finaalissa.

-Tyytyväinen olen kuluneeseen kauteen. Hyvin on mennyt ja kiva on ollut ajaa. SM-pronssi oli tietty hieno juttu. Samoin joukkue MM-finaali oli hyvä. Myös ottelut Ruotsin liigassa sujui hyvin, kertaa Isoaho kulunutta kauttaan.

Uusi pyörä tuonut vauhtia

Isoahon vauhti on ollut tällä kaudella hyvää ja kehityskäyrä on ollut jyrkästi nousujohteinen. Hyvään suoritukseen Isoaholla on selkeä analyysi.

-Uusi pyörä on tuonut vauhtia. Se on korjannut myös korvien väliä. Jotenki sitä on ajatellut, että on pakko ajaa lujaa, kun on uusi pyörä. Ja hyvään pyörään voi myös luottaa. Kun on saanut sillä paljon ajoa alle, niin säädötkin alkaa löytyä koko ajan paremmin. Kisoja on tullut mukavasti ja Oulussa on hyvät olosuhteet treenata, Isoaho toteaa.

Paineetta PM-finaaliin

Isoaho lähtee luottavaisena Varkauden PM-finaaliin. Ennakkoon mies ei paineita ota.

-Hurjan kova kisa on tiedossa, kun mukana on neljä MM-sarjan kuskia. Hyvä nähdä, missä mennään, miten oma vauhti kestää Haarahiltusen ja kumppaneiden kyydissä. Alkukaudesta Ruotsin kuskit meni kaukana edellä, mutta joukkuefinaalissa ero oli kaventunut, toteaa Isoaho.

-Mitään sijoitusta en ole ajatellut. Ajetaan oma paras suoritus. Rata Varkaudessa on hyvä. Se on aika loivapäinen. Monet Ruotsin liigakisoista ajettiin myös pyöreähköillä radoilla, joten rata sopii minulle, Isoaho jatkaa.

Varkauden PM-finaalin jälkeen Isoahon kausi jatkuu vielä jäätävän sarjan kotikisalla Hailuodossa sekä huhtikuun alussa Hollannin Heerenveenissä ajettavalla Roelof Thijs kutsukilpailulla.

Uusin numero