Matias Vesterinen haastajana EMX85-finaaliin

Ruokolahden Puntalasta ponnistava 12-vuotias Matias Vesterinen lähtee haastajana Latvian Kegumsissa ensi viikonloppuna ajettavaan EMX85-luokan finaaliin.
 
Parhaana suomalaisena EMX85-luokan karsintasarjassa ajanut Matias on viime viikot keskittynyt harjoittelemaan kotimaan kamaralla. Karsintasarjan päättymisen jälkeen Masa joutui hieman keventämään treeniä, sillä kevään sairastelu piti saada asettumaan. Nyt kuitenkin nuorukainen on taas iskussa ja kaikki näyttää hyvälle ensi viikonlopun EM-finaalia ajatellen.
 
EMX85-luokan taso on erittäin kova ja Matias kävikin tiukkoja kamppailuja karsintasarjassa kymmenennen sijan molemmin puolin.

– Ikäni puolesta annan vielä luokan kärkikuljettajille aavistuksen tasoitusta, mutta päättäväisyyden ja yrittämisen osalta en kyllä tingi piiruakaan. Tavoitteena on ajaa finaalissa ehjä ajo ja paukuttaa kauden parhaat startit, toteaa Matias viimeistelytreenien lomassa. Kaudelle 2016 on myös jo tehty kaavailuja ja ensi vuonna onkin tarkoitus kivuta luokan top-5:n joukkoon.

Uusin numero