Marquezin veljeksillä hulppeat mestaruusjuhat kotikaupungissaan

MotoGP-luokassa toisen peräkkäisen mestaruuden ajanutta Marcia, 21, ja Moto3:ssa ensimmäisen tittelinsä napannutta Alexia, 18, juhli lauantai-illan tummetessa tuhatmäärin faneja Cerveran kaduilla.

Cerveran juhlaparaatista on tullut jo tapa, sillä Marc Marquez saavutti ensimmäisen mestaruutensa vuonna 2010 silloisessa 125-kuutioisten luokassa ja suomalaistalli Ajo Motorsportin riveissä kilpaillessaan. 2012 oli Moto2-kekkereiden vuoro ja viime vuonna juhlittiin pitkällä kaavalla siis ensimmäistä titteliä kuninkuusluokassa.

Marc eivätkä tietenkään fanitkaan moiseen menoon kyllästy, päinvastoin.

– Tämä oli upea ja erityinen päivä.Oli erittäin tunteikasta nähdä nämä kaikki ihmiset kotikaupungista. Paljon tuttuja kasvoja ja paljon myös muualta tänne kahta mestaruutta juhlimaan saapuneita ihmisiä. Tämä osoittaa, että olemme saavuttaneet tosi isoja asioita ja se antaa meille paljon motivaatiota ensi vuoteen, Marc myhäili.

Moto2-luokkaan siirtyvä Alex korosti, että sankareita Cerveran mestaruusjuhlissa olivat kaikki.

– Haluamme fanien tuntevan, että tittelit kuuluvat myös heille. Viime vuoden vastaavassa juhlassa lupasimme, että palaamme seuraavaksi takaisin kahden mestaruuden kanssa. Onnistuimme siinä, Alex iloitsi.

Uusin numero