Marquezin fanipomolla on pelko yhteenotoista Rossin kannattajien kanssa

Marquezin virallisen fanclubin puheenjohtaja ja kuljettajan setä Ramon Marquez myöntää, että tunteet ovat käyneet viime aikoina ajoittain turhankin kuumina heidän, sekä Rossin kannattajien leireissä.

Ramon Marquez pyrkii parhaansa mukaan rauhoittelemaan herkkää tilannetta Valenciassa, mitä hän pohjustaa avoimella kirjeellä vetoamalla molempien kuljettajien fanaattisiin kannattajiin ylilyöntien välttämiseksi.

– Haluamme kaikki nauttia mahtavasta viikonlopusta ja ilmapiiristä Valenciassa, kannustaa kuljettajiamme ja todistaa kaikille, että olemme maailman parhaita faneja moottoripyöräurheilun upeassa maailmassa. Ja mikä tärkeintä, emme saa menettää malttiamme, emmekä kunnioitusta ketään kohtaan.

Marquezin virallinen fanclub perustettiin vuonna 2010 hänen kotikaupungissaan Cerverassa.

– Fanclub syntyi rakkaudesta ja intohimosta lajiin, jonka nuori kuljettaja oli iskostanut meihin. Marc on saavuttanut neljä maailmanmestaruutta. Ja vaikka hänellä ei olekaan mahdollisuutta ajaa Valenciassa mestaruudesta, niin olemme silti enemmän kuin ylpeitä saadessamme kannustaa häntä. Tämä kirje ei ole kuitenkaan osoitettu vain Marcin faneille, vaan kaikkien MotoGP-sarjassa ajavien kuljettajien kannattajille, päättää Ramon Marquez.

Kuljettajien osalta tilannetta pyritään rauhoittelemaan tänään illan edellä Valenciassa. Kansainvälisen moottoriliiton puheenjohtajan Vito Ioppiliton ja Dornan toimitusjohtajan Carmelo Ezpeletan koolle käskyttämässä kriisikokouksessa ovat läsnä kaikki MotoGP-luokan kuljettajat ja timipäälliköt.
 

Uusin numero