Marquez johtaa piikkiluokan Aragonin uudelle areenalle

Aragonissa MotoGP-sarja kokeilee jälleen muutaman vuoden takaista aikataulua, joten kaikki luokat harjoittelevat perjantaina kahdesti ja lauantaiaamuna vielä kertaalleen ennen lauantai-iltapäivän aika-ajoja. 125-kuutioisten ensimmäiset harjoitukset ajetaan Aragonin radalla perjantaina alkaen klo 12.10 Suomen aikaa. Aika-ajoihin 125-kuutioiset starttaavat lauantaina klo 16.10 Suomen aikaa, kun kilpailu käynnistyy sunnuntaina klo 12.00.

Marquez johtaa MM-sarjaa, kun kauden 17 kilpailusta on ajamatta 6. Cortese on MM-pisteissä sijalla 5.

MARC MARQUEZ, RED BULL AJO MOTORSPORT:
”Testasimme täällä kesällä parin päivän ajan, joten rata on jo tuttu. Meillä on myös valmista dataa säätöjä varten, joten lähtökohdat viikonloppuun ovat hyvät. Pidän radasta ja tietenkin täällä lähellä kotiani olisi hienoa ajaa voitosta, mutta meille on kuitenkin tärkeämpää varmistaa täältä hyvät pisteet.”

SANDRO CORTESE, AVANT MITSUBISHI AJO:
”Rata on hieno ja haastava ja ajoimme täällä kesällä kaksi päivää testiäkin, joten meillä on jo valmiiksi tietoa radasta ja perussäädöistä. Misanon jälkeen lähdemmekin kohti sunnuntain kilpailua taistelumielellä.”

TALLIPÄÄLLIKKÖ AKI AJO:
”Misanon viikonloppu sujui osaltamme hyvin, ja meillä on täältä kesän testeistä hyvin dataa ja perussäädötkin olemassa. Kesällä täällä oli hyvin kuumat olosuhteet, mutta nyt säätiedotukset lupailevat kovankin sateen mahdollisuutta, joten katsotaan nyt miten paljon testidataa saamme sovellettua käytäntöön kisaa varten. MM-taistelua ajatellen meille olisi tietenkin tärkeintä saada täältä varmat hyvät pisteet.”

Tiedote: Sami Haanpää

Uusin numero