Marko Rättö mukaan RFME Superbiken päätöskisaan Jereziin


Marko Rättö kilpailee Espanajan RFME-sarjan kauden viimeisessä Jerezin osakilpailussa Motomarket racingin väreissä Eeki Kuparisen tämän vuoden kilpurilla. Eekin Kawasaki jäi vapaaksi tämän siirryttyä Team Tack Kawasakille.

Marko Rättö ei ole uusi tuttavuus tiimille sillä hän ajoi jo tänä vuonna Imatran katurata kilpailussa Eekin edellisvuoden pyörällä, ja otteet olivat sillä tasolla että nyt tartutaan kun mahdollisuus on vähän isompaan haasteeseen.

– Saimme sopimukset kuntoon ja nyt keskitytään siihen että Marko saa rauhassa keskittyä tulevaan. Pyörä on huollettu Alastaron kisan jälkeen ja odottaa kuljettaa jo valmiiksi Espanjassa. Hienoa saada uusi kuljettaja mukaan tiimiin ja ottamaan mittaa kansainvälisestä tasosta, iloitsee tiimin nokkamies Esko Kuparinen.
– Marko on tehnyt valtavasti töitä muiden kuskien eteen ja nyt on hänen aika tehdä töitä itselleen välillä, jatkaa Esko.

– Kun Imatran kisassa pääsin ajamaan kilpailukykyisellä pyörällä sekä taustalta löytyi tietotaitoa säätää näitä laitteita, oli hieno huomata että omakin vauhti on vielä tallella. Tuollaisen pyörän säätäminen on loppujen lopuksi monesta pienestä asiasta kiinni, mutta kun ne palaset saadaan paikoilleen, on kuljettajan luottamus pyörään ihan toisella tasolla, toteaa Marko Rättö.
– Sieltä jäi vielä hieman parannettavaa ja kun tämä mahdollisuus tuli ei siitä voinut kieltäytyä.

Uusin numero