Markka Racingin kuljettajat tyytyväisiä suorituksiinsa Alastarolla

Joskus sponsoreista on konkreettista hyötyä. Juha Kallio viilentää itseään Milwaukeen lehtipuhaltimella. 

Road Racing SM -sarjan neljäs osakilpailu järjestettiin viime viikonloppuna Alastaro Circuitilla. Oman tekemisen kautta hyviä suorituksia hakemaan lähteneet Markka Racingin kuljettajat eivät peitelleet tyytyväisyyttään kilpailun sujumiseen.

Road Racing SM -sarjan neljäs ja toiseksi viimeinen kilpailuviikonloppu kaasuteltiin uuden pinnan saaneella Alastaro Circuitilla. Markka Racingin kuljettajista Juha Kallio sijoittui molemmissa Superbike-luokan kilpailuissa kuudenneksi, Kalle Mäntysaaren sijoitus lauantaina oli kahdeksas, mutta sunnuntain kilpailu päättyi keskeytykseen. Roni Husso oli Star Service Cupissa lauantaina 21. ja sunnuntaina 19.

Juha Kallio:
Ihan jees viikonloppu, perusvarmaa, mutta vähän mitäänsanomatonta tekemistä. Mitään varsinaisia ongelmia ei ollut, ja koko ajan päästiin eteenpäin ja saatiin pyörää paremmaksi. Ajaminenkin lähti sujumaan ihan kivasti, kun kävin kyselee Eemeliltä (Lahti) ja Nikiltä (Tuuli) hieman vinkkejä.
Ainoa pieni ongelma oli käyttämämme pehmeä eturengas, joka toimi lauantaina hyvin, mutta sunnuntain kuumemmassa kelissä se rupesi luistamaan, enkä enää kyennyt haastamaan edessäni ajanutta Ville Valtosta.
Kokonaisuutena ihan mukava viikonloppu, vähän sellainen kilpailujen Toyota Corolla. Kaikki toimi, mutta herättänyt suuria tunteita, eikä mikään ei jäänyt erityisesti mieleen.


Kalle Mäntysaari:
Viikonloppu oli sunnuntain keskeytyksestä huolimatta tosi positiivinen, olimme vauhdillisesti siellä, missä haluttiinkin ja lauantain kilpailunkin tulos oli oikein hyvä. Sunnuntaina kilpailun puolivälissä edessä alkoi häämöttää Kallion Juhan selkä ja rupesin ajamaan häntä kiinni hieman yli-innokkaasti, linja meni leveäksi ja kaaduin. Nollapisteet tietty hieman harmittaa, mutta parempi kaatua seiskapaikalta kuin ajaa viidentenätoista maaliin.
Koko viikonlopun ajan mentiin parempaan suuntaan ja pyörään tehdyt muutokset helpottivat ajamista. Oli todella kivaa ajaa kilpaa ja kun vielä yleisöäkin oli paikalla paljon, oli mukavaa tarjota heille viihdettä. Tämän jälkeen on hyvä lähteä kohti kauden päättävää Motoparkin osakilpailua.

Roni Husso:
Sijoitukset eivät tyydytä, mutta viikonloppu sujui aivan kohtalaisesti ja raskaasta kelistä huolimatta ajo maistui. Lauantain kisassa minulla oli startissa hieman ongelmaa, enkä ehtinyt nopean ryhmän kyytiin. Sunnuntaina sen sijaan pääsin ajamaan kunnolla kilpaa ja ohittelemaan. Kilpailun lopussa kunto meinasi loppua, mutta annoin kaikkeni ja sain pidettyä sijoitukseni, mikä tuntuu todella hyvältä. Sunnuntaina ajoin vielä henkilökohtaisen kierrosennätykseni, joten olen kyllä tyytyväinen omaan tekemiseeni.

Alastaron osakilpailun jälkeen Juha Kallio on Superbike-luokan pisteissä neljännellä sijalla ja Kalle Mäntysaaren sijoitus on kahdeksas, Roni Husson sijoitus Star Service Cupin pisteissä on 16. Road Racing SM -sarjan päätösosakilpailu ajetaan Motoparkin radalla 17.-18. elokuuta.

Uusin numero