Marc Marquez uudessa leikkauksessa

Marc Marqueez hämmästytti palaamalla radalle vain kuusi päivää olkaluunsa murtumisen jälkeen Andalucian GP:n harjoituksissa. Kuva: motogp.com.

Toisessa leikkauksessa vaihdettiin Marquezin olkaluun vaurioitunut titaanilevy.

Espanjan GP:ssä loukkaantunut Marc Marquez on leikattu uudelleen maanantaina 3. elokuuta. Marquezin olkaluuhun kiinnitetty titaanilevy oli vaurioitunut kovan rasituksen seurauksena, ja se vaihdettiin uuteen. Marquezia pidetään sairaalassa 48 tuntia leikkauksen jälkeen.

– Marquezin ensimmäinen leikkaus onnistui, mutta yllätykseksemme titaanilevy ei ollut riittävän vahva, ja se vaurioitui. Nyt vaihdoimme levyn uuteen, kertoi MotoGP:n traumatologian erikoislääkäri Xavier Mir.

Mirin mukaan Marquez ei ole tuntenut kipua levyn vaurioitumiseen liittyen, ja on noudattanut tunnollisesti lääkäreiden ohjeita sekä seurannut omia tuntemuksiaan.

Marquez kävi radalla vain muutamia päiviä ensimmäisen leikkauksen jälkeen Andalucian GP:n harjoituksissa, mutta päätti lopulta jättää kilpailun ajamatta. MotoGP-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna 7.-9. elokuuta Tsekin Brnon radalla.

Uusin numero