Marc Marquez: “Olen jo valmis kauteen”

Vaikka tallikaveri Dani Pedrosa olikin hiukan nopeampi viikonloppuna Thaimaan testeissä, se ei Marquezia masentanut.

Vuonna 2014 Marquezin testikausi sujui täydellisesti ja hän lopetti jopa viimeiset testit kesken, koska tunsi kaiken olevan täydellisesti. Eikä hän ollut väärässä; mies voitti kauden kymmenen ensimmäistä osakilpailua ja ylivoimaisesti maailmanmestaruuden. Olisiko sama mahdollista nyt?

”En nyt ihan siihen usko. Silloin meillä ei kerta kaikkiaan ollut yhtäkään ongelmaa. Nyt ajoimme Thaimassa tosi paljon kierroksia ja teimme todella paljon töitä eri asioiden kimpussa. Mutta se on sanottava, että olen erittäin tyytyväinen pyörään. Tämä on jopa parempi kuin viimevuotinen, etenkin moottori”, Marquez kehui.

Marquez kuitenkin muistutti, että nyt ajettiin erittäin kuumissa oloissa, missä Honda on hänen mukaansa parhaimmillaan.

”Thaimaassa ja Malesiassa kaikki toimi hienosti, mutta kaikilla radoilla tilanne ei ole ihan sama. Moottorimme on yhä hiukan liiankin aggressiivinen, mikä ei ehkä ole hyvä joka radalla. Tämän asian kanssa on vielä töitä edessä. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että tehtaalla kaikki asiat tehdään todella nopeasti. Tunnelma tiimissä on nyt jopa parempi kuin ennen, tämä tuntuu todella hyvältä.”

”Olen mielestäni jo pitkälti valmis kauden aloitukseen. Edessä on vielä Qatarin testit, ja sillä radalla meillä on ollut hankaluuksia. Voi olla, että valitan sen testin jälkeen jostakin asiasta, mutta tunnen silti, että olemme valmiita.”
 

Uusin numero