Marc Marquez myöntää: ”Avauskilpailu ei ole meille paras mahdollinen”

Marquez on nimittäin voittanut Losailin radalla vain kerran, vuonna 2014. Siitä huolimatta Hondan ykköstykki lähtee kauteen erittäin positiivisin mielin.

”Olen todella innoissani ja jännittynyt, kun kausi nyt vihdoinkin alkaa. Tästä näyttää tulevan todella mielenkiintoinen kausi, moni tiimi ja kuljettaja on nyt erittäin kilpailukykyinen. Testasimme juuri tällä radalla ja tilanne näyttää olevan todella tasainen. Tulee jännittävä kilpailu ja sunnuntaina voi tapahtua mitä tahansa”, Marquez sanoo GP Onelle.

Losail on ollut aina Hondalle ja Marquezille hankala rata.

”Tiedämme hyvin, ettei se ole meille se paras mahdollinen rata. Mutta kausi on pitkä ja jatkamme koko ajan pyörän kehittämistä. Säädöt pitää saada kohdalleen, että saamme kaiken mahdollisen irti kilpailussa.”

Dani Pedrosa on jäänyt Marquezin varjoon Hondalla, mutta hänkin odottaa hienoa kautta.

”Testikausi oli intensiivinen, teimme todella rajusti töitä. On selvää, että tällä kaudella podiumille on todella paljon ehdokkaita. Moni tiimi on nostanut tasoaan”, Pedrosa sanoo.

”Keskityn täysin vain omaan tekemiseeni. Heti alkuun on saatava mahdollisimman hyvä tulos. Tunnen olevani täysin valmis tähän kauteen, ja niin on koko tiimimme. En malta odottaa avauskilpailua.”
 

Uusin numero