Marc Marquez hyvillä mielin MotoGP-testien antiin: ”Erittäin tyytyväinen”

Viimeisenä testipäivänä sää suosi ja aurinko paistoi. Hondan kuljettajat keskittyivät testaamaan tuoretta moottoria, pyörän runkoa ja renkaita. Marquez ajoi peräti 85 kierrosta, eniten kaikista kuljettajista.

Maailmanmestarin testien paras kierrosaika jäi vain 0.138 sekuntia ykkösjana kaasuttaneen Yamahan Maverick Viñalesin noteerauksesta.

”Olen erittäin tyytyväinen tämän päivän tulokseen. Ajoin paljon kierroksia, tarkoituksena oli tehdä niin paljon töitä kuin mahdollista. Ja me saimme todellakin tehtyä hyvää työtä. Lähes kaikki, mitä oli suunnitelmassa, tuli toteutetuksi”, Marquez sanoi Repsol Hondan tiedotteessa.

”En ollut vielä ihan sinut kaikkien asioiden kanssa, meidän on pystyttävä parantamaan pyörää. Siihen nähden olen oikein tyytyväinen, että paransimme vauhtia päivä päivältä.”

”Ajoin tänään 11 kierroksen kovan vedon, joka söi kyllä päivän nopeinta yksittäistä kierrosaikaa, mutta se oli meille nyt selvästi tärkeämpi asia kuin yksi supernopea kierros.”

Tallikaveri Dani Pedrosa oli ajoissa vain 72 sekunnin tuhannesosaa Marquezia hitaampi. Hän myönsi, että ihan kaikki ei ole vielä valmista.

”Hiukan jo väsytti testien kolmantena päivänä, varsinkin kun säätila oli todella kuuma. Otimme kuitenkin tänään hyviä askelia eteenpäin. Emme ole vielä 100-prosentisessa vauhdissa, mutta tärkeää oli, että paransimme joka päivä. Kokonaisuutena testeistä jäi positiivinen kuva”, Pedrosa sanaili.