Marc Marquez ennustaa: ”Andrea Dovizioso on nyt hurjan kova”

Marquezilla oli hieman ongelmia Losailin testeissä perjantaina Honda RC213V:n etupään kanssa. Ajoissa mestari oli kolmanneksi nopein. Marquez uskoo, että kaudesta tulee samantyylinen kuin edellisestä, jotkin radat sopivat paremmin toisille tiimeille kuin jotkin muut.

”Kun katsoo testiaikoja, niin Dovizioso oli todella nopea koko ajan. Enkä usko, että hän edes painoi ihan kaikkeaan, koska hän pystyi ajamaan niin monta kierrosta aivan 1.55 pintaan. Olemme tällä hetkellä ehkä oin puolisen sekuntia perässä”, Marquez sanoi.

”On selvää, että hän on nyt ihan kauden alusta asti erittäin nopea. Ja tosi nopeahan hän oli jo viime vuonna. Mutta voimme odottaa koko kaudesta kaikille sekä ylä- että alamäkiä. Testeissäkin on näkynyt, että eri valmistajien vauhti vaihtelee paljon jopa samalla radalla eri päivinä ja eri kellonaikoina. Tämän kauden avain tulee olemaan ehdottomasti tasaisuus, on päästävä viiden joukkoon kaikissa kilpailuissa.”

Dovizioson lisäksi Marquez huomioi pari muutakin kuljettajaa.

”Suzuki näyttää olevan nyt hyvin vahva, etenkin Andrea Iannone. Ja sitten on Johann Zarco, joka näyttää vain parantavan koko ajan. ”
 

Uusin numero