Marc Marquez: ”En välitä ketä vastaan taistelen mestaruudesta”

Losailin rata ei ole sopinut Hondalle koskaan hyvin, joten tulos oli jopa positiivinen yllätys.

”Avasimme kauden loistavalla tuloksella, lisäksi Jerezin testimme viime viikolla menivät todella hyvin. Kaikki tuntuu nyt erittäin hyvältä, olen pyörään todella tyytyväinen ja tiimi tekee hienoa työtä. On kuitenkin muistettava, että olemme vasta pitkän ja varmasti kovan kauden alkumetreillä”, Marquez sanoo.

Tulevana viikonloppuna ajetaan Argentiinan osakilpailu.

”Uskoakseni eri valmistajien pyörät tulevat toimimaan eri tavalla eri radoilla, niin meidänkin. Tämän me näemme sunnuntaina Termasissa. Pidän radasta paljon, tunnelma on siellä aina erityisen hieno. Vaikka avaus oli hyvä, emme saa laskea yhtään suojaustamme. On oltava viileä, keskityttävä täydellisesti, tehtävä paljon töitä ja oltava nopea”, mestari kertasi menestysreseptin.

MM-sarjan avaus oli hyvin tasainen, pitkään kärkijoukossa oli liki 10 kuljettajaa. Marquez ennustaa trendin jatkuvan.

”Sarja on todella auki. On monta pahaa kilpailijaa, jotka varmasti taistelevat kilpailun voitosta nytkin. Kärkitiimit ovat tosi tasaisia, kauden aikana nähdään, kuka pystyy parantamaan parhaiten ja pysymään jatkuvasti kärjessä. ”

Avauskilpailun jälkeen moni odottaa kaudesta Marquezin ja Dovizioson mestaruustaistelua.

”Minä haluan taistella mestaruudesta, sillä ei ole mitään väliä, ketä vastaan tiukimmin. En välitä nimistä ympärilläni. Toki Andrea oli päävastustaja viime kaudella ja aloitti kauden hyvin nytkin. Mutta on ajettu vasta yksi kilpailu, tässä kohtaa on oltava varuillaan kaikkien kavereiden kanssa”, Marquez sanoi.

Uusin numero