Marc Marquez ei pidä Valentino Rossia isona uhkana mestaruustaistelussa

”Kun miettii MM-sarjaa ja mestaruutta, niin totta kai sitä haluaisi kaikkien muiden olevan hitaampia. Paljon on vielä kilpailuja jäljellä, joten mitä vaan voi tapahtua. Vaikka sekä Jorge Lorenzo että Andrea Dovizioso ovat 49 pisteen päässä, pidän heitä molempia ilman muuta kovimpina vastuksina mestaruustaistelussa”, Marquez sanoi.

”On toki hyvä asia minulle, että ero heihin on niin suuri. Me kaikki ajamme koko ajan todella kovaa, joten virheitä sattuu, kuten minulle Mugellossa ja Doville Kataloniassa. Siksi paljon voi vielä tapahtua”, Marquez arveli.

Assenissa Marquez on voittanut urallaan vain kerran, vuonna 2014.

”Meillä oli hyvät testit Kataloniassa, mutta Assen on täysin erilainen rata. Mielenkiintoista nähdä, mihin siellä pystymme. Uskon Yamahan olevan siellä nopea, koska radalla on paljon suuntaa vaihtavia hitaita mutkia. Heidän pyöränsä sopii sellaiseen.”

Vaikka menestys Assenissa on ollut vaatimatonta, Marquez lähtee kilpailuun luottavaisena.

”Olemme olleet radalla kuin radalla ihan hyvässä vauhdissa. Tulostakin on tullut oikeastaan kaikkialla, joten olen luottavainen Assenin suhteen. On silti ihan hyvä päästä sinne etumatkalta. Mukana pelissä on vielä monta kuljettajaa, joilla on mahdollisuus mestaruuteen. Meidän pitää nyt tehdä paljon hommia ja saada niin hyvä tulos sunnuntain kilpailusta kuin mahdollista”, Marquez sanoi.
 

Uusin numero