Maradona omisti voiton Rossille

Rossi on tunnetusti intohimoinen jalkapallofani, jolle hallitsevan maailmanmestarin Italian jääminen tylysti jatkopelien ulkopuolelle Etelä-Afrikassa merkitsi valtaisaa pettymystä.

Rossi sai tosin pientä balsamia haavoilleen tavallaan yllättävältäkin taholta, eli Argentiinan boheemilta päävalmentajalta Diego Armando Maradonalta – värikkäältä vihreä veran virtuoosilta, joka hänkään ei esittelyä tosiaankaan enää kaipaa.
– Omistan tämän voiton toipilaana olevalla Rossille, julisti Maradona mahtipontisesti sen jälkeen, kun Argentiina oli kukistanut MM-jalkapallon neljännesvälierissä Meksikon maalein 3-1.

Vaiherikkaalla aktiiviurallaan muun muassa Napolin paidassa ihastuttaneelle ja vihastuttaneelle Maradonalle MotoGP-ympyrät eivät ole nekään vieraita. Argentiinalainen parrunpätkä vei varikoiden päähuomion vierailtuaan San Marinon GP:ssä Misanossa, jonne hän oli saapunut varta vasten Rossin vuoksi.

Show-mies Maradona suuteli Misanossa näyttävästi Rossin kättä, joskin rr-tähti pisti välittömästi vieläkin paremmaksi.
– Minun pitäisi suudella hänen jalkojaan!, heitti Rossi hymyssäkin.
Argentiina kohtaa lauantaina pelattavassa puolivälieräottelussa Englannin lauluun lähettäneen Saksan. Rossi seuraa varmasti tuota titaanien taistelua, jossa hänen suosikistaan ei liene epäselvyyttä.
Siinä sivussa Rossi voi puntaroida Ducatin hänelle ensi kaudesta muotoilemaa muhkeaa 15 miljoonan euron tarjousta.

Siinä summassa on noin kolmannes enemmän, mitä palkkoja leikkaava Yamaha pystyy Rossille ensi kaudesta tarjoamaan.

Uusin numero